astro

ČEKA NAS PRVO POMRAČENJE U 2020. GODINI: Šta nam donosi horoskop za PRVI PUN MESEC?

0

Ovo je prvo pomračenje od ukupnih šest u 2020. godini.

foto: Shutterstock

RAK

 

Kod vas se dešava u vašem prvom polju što može direktno da utiče na vaš unutrašnji emotivni sklop i na fizičko telo. Moguće je da ste čak i nezadovoljni svojim životom ili da imate problem sa roditeljima. Pojedini Rakovi mogu imati osećaj da ih niko ne voli i da se ne osećaju dobro. Ne brinite, brzo će proći.

 

LAV

 

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašoj dvanestoj kući koja je povezana sa psihom, inostranstvom, skrivenim emocijama i tajnama pa bi bilo dobro da ništa bitno ne preduzimate već da se opustite, idete na masažu, meditirate. Pojedini Lavovi se mogu i zaljubiti.

 

DEVICA

 

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašem jedanaestom polju što je vezano za udruženja, klubove, grupe, nadanja, očekivanja, penzije i još mnoge druge stvari. Sva dešavanja će ići u tom pravcu pa ako ste stekli uslov, možete dobiti i penziju.

 

 

VAGA

 

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj desetoj kući koja je povezana sa jednim roditeljem, karijerom, autoritetima, šefovima pa se u tom pravcu dešavaju promene. Pojedine Vage mogu napredovati u karijeri dok neke mogu imati konflikte sa roditeljima ili šefovima. Nikako se ne preporučuje da reagujete ishitreno.

 

ŠKORPIJA

 

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašem devetom polju koje je zaduženo za duhovnost, filozofiju, fakultete, inostranstvo, putovanja i još mnoge stvari. Svakako da će kod vas biti mnogo boljih dešavanja i ovo pomračenje ne utiče značajnije. Pojedine Škorpije mogu otvoriti svoju dušu i emocije. Pazite kome se poveravate.

 

STRELAC

 

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašem osmom polju transformacije i finansija koje su od partnera, osiguranja ili kredita pa dobro izračunajte gde i sa kim ulažete novac. Nigde ne žurite sa odlukama, jer vi imate dosta planeta u vašem polju finansija u Jarcu što nije lako.

 

 

JARAC

 

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašem sedmom polju partnera, kako poslovnih tako i emotivnih. Ako tu ispadne neki nesporazum i ako se budete osećali emotivno ugroženo, nije vreme da prekidate odnose već se malo povucite i razmislite. Pojedine osobe će u startu da se distanciraju.

 

VODOLIJA

 

Kod vas se ovaj pun Mesec i pomračenje dešava u vašem šestom polju posla, svakodnevnog života i zdravlja pa tu povedite računa da se neke emocije ne ispolje gde vas prosto gađaju u vašu bolnu tačku na polju zdravlja. Nervi mogu biti napeti pa ništa ne rešavajte u tom stanju.

 

RIBE

 

Kod vas je ovo pomračenje i pun Mesec u vašem petom polju ljubavi, dece, sporta, zabave, planova, poklona itd. Sve što se bude dešavalo vi ćete proživljavati dosta emotivno pa se preporučuje da ne ulazite u dubinu emotivnog preslišavanja. Realno sagledajte svoja lična osećanja u suočenju sa situacijama i brzo ćete moći da uvidite dobre i loše vaše postupke.

makonda-tracker