astro

DOBRO UPAMTITE OVAJ DATUM: Veliki astro fenomen 2020. stiže i događa se JEDNOM U NEKOLIKO GODINA

1

Januar mesec donosi brojne planetarne fenomene, pa, kako najavljuje poznati svetski astrolog Oskar Kejner, trebalo dobro da se pripremimo za nova kosmička dešavanja koja će u potpunosti transformisati naše živote.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Sudeći prema astro prognozama, uskoro će se na nebu dogoditi redak fenomen - Saturn, poznat kao kosmički učitelj, poravnaće se zajedno sa Plutonom, planetom koja predstavlja skriveni preobržaj.

 

Konjukcija Saturna i Plutona će se dogoditi sredinom januara meseca, a ona se inače javlja na svake 3-4 godine, što govori koliko je ovo redak i značajan događaj. Osetićemo brojne promene, poput prevazilaženja dosadašnjih granica i odbacivanja starih obrazaca ponašanja (na mentalnom, emocionalnom i finansijskom nivou).

 

Značajno dešavanje će se odigrati u isto vreme, tačnije 10.01.2020, kada se Sunce i Mekur približavaju Lunarnoj eklipsi, a veliki broj planeta pozicionarnih na nebu imaće magičnu moć da menjaju svet.

 

Zato, dobro zapamtite ovaj datum jer će zvanično biti otpočet značajan period transformacije za sve nas.

 

 

Ovo neće biti jedini veliki astro događaj u 2020. godini, jer će se pored toga odigrati još dve konjukcije, uključujući planete Saturn, Pluton i Jupiter, a svaka od njih delimično utiče na poziciju moći. Bilo da je reč u vladi ili finansijkom sektora možemo da očekujemo iznenadne promene.

 

Ove konjukcije takođe najavljuju da ćemo tokom narednih godina morati da preuzmemo veću odgovornost za svet i da se dobro pripremimo za konstantan napredak.

 

Marsova ravnodnevnica (ekvinocij), trenutak kada se Sunce nalazi tačno nad ekvatorom te planete, predstavljaće glavni astrološki događaj godine.

Kako Saturn bude ušao u Vodoliju, što će se desiti u periodu oko ravnodnevnice, pokrenuće se novi tehnološki talas, nalet energije koji je fokusiran na otkrića i revoluciju. Tokom ovog perioda kreativno razmišljanje može da dovede do bolje komunikacije i nove saradnje kao i proboj na polju nauke.

 

Retka Solarna eklipsa u junskom solsticiju (kratkodnevnica) je takođe jedan od značajnijih događaja u 2020. Energija će tada proći kroz jedan od najspiritualnijih centara, mistični i magični Tibet.

 

To znači da će planete izvršiti svoj uticaj i "otključati" misterije života, mudrosti i tajne drevnih civilizacija, što će svima kolektivno pomoći da pronađemo bolji način života.

 

Kako se bližimo kraju 2020, Jupiter će ući u Vodoliju i doneti pravdu i red na zemlji.

 

 

makonda-tracker