astro

NEDELJNI HOROSKOP: Proverite šta vas očekuje u periodu od 19. do 25. AVGUSTA!

0

Zvezde prognoziraju uzbudljivu nedelju, ali pojedini znakovi moraće da povedu računa!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Hrana

Tranzit vašeg vladara Marsa kroz znak Device govori o potrebi da sredite svoje životne navike, pogotovo kada je ishrana u pitanju. Vodite računa da unosite više biljnih vlakana, da pojačate hidrataciju organizma i da vaši obroci budu lagani, češći i raznovrsni.

Ljubav

Zagrljaj Marsa i Venere koja vlada vašim partnerskim odnosima u racionalnom i praktičnom, ali sa druge strane – i vrlo lukavom i „ispod Mire sto đavola vire“ znaku Device, donosi onima koji su slobodni vrlo slatko i zanimljivo flertovanje sa nekim koga poznaju preko poslovnog segmenta. Između vas dvoje će se osetiti vrlo intenzivna seksualna napetost, i naravno – sve je moguće! Oni koji su u braku ili emotivnoj vezi sada mogu da se više posvete odnosu u smislu da realnije sagledaju gde su i kuda idu dalje, da donesu neke zajedničke odluke i udruženim snagama pokrenu planove za budućnost. Ono što bi trebalo izbegavati je preterani kriticizam, zajedljivost i obraćanje pažnje na sitnice. Sagledajte širu sliku!

Posao

Sve u vezi posla postaje jako bitno i dolazi u fokus. Sve svoje snage ćete uložiti u ovaj segment i naravno – rezultati neće izostati! Ovo je period kada se mogu pokrenuti i novi projekti i kada dolazi do promena kojima ste težili u prethodnom periodu, a koje nisu mogle do sada biti realizovane i aktivirane. U odnosu sa kolegama i bliskim saradnicima može biti povremene napetosti, ali ovo može biti čak i konstruktivno, u smislu da zajedničkim snagama prevaziđete prepreke i posvetite se cilju.

Novac

Novi načini zarađivanja, mogućnost za više sitnijih priliva.

Zdravlje

Probavni sistem može vam donositi sitniju problematiku. Proverite i stanje zuba i desni.

 

BIK

 

Hrana

Vaša vladarka tokom ove nedelje prelazi u znak Device, što će akcenat baciti na ishranu koja nije toliko kalorična, ali koja u sebi sadrži mnogo biljnih vlakana. Povrće, voće, semenke, orašasti plodovi, integralne žitarice, kao i riba trebali bi da budu što češće na vašem meniju.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaše polje ljubavi i zabave donosi zanimljive momente sa nekim ko je nešto mlađi od vas, ali čija vam energija izuzetno prija, što čini da zaboravite nestabilan emotivni period koji je iza vas. Uživaćete u nadmudrivanju, u flertovanju, u jednoj finoj vibraciji koja struji između vas dvoje. Mogući su novi emotivni počeci i ulazak u odnos koji iako je dosta prožet strašću, ima šanse da potraje. Oni koji su u braku ili zauzeti idu ili u totalni plus ili u totalni minus – sve zavisi i od vas dvoje i od prirode vašeg odnosa. Veze koje su u svojoj osnovi stabilne sada idu ka dodatnom usaglašavanju i funkcionisanju, dok u onim odnosima koji su „labavi“ – i vama i partneru može smetati svaka sitnica.

Posao

Obim posla i obaveza se povećava u ovom periodu, što će Bikovi koji rade u sektoru usluga dočekati sa olakšanjem. Ovo je prilično radna sedmica za vas, biće potrebno da svoje snage uložite na više strana i da se dobro organizujete jer će vam pažnja biti rasuta zbog mnogobrojnih sitnih obaveza koje se pojavljuju. Dolazi do pokretanja poslovnih projekata koji su vam bitni i moraćete dosta da se usmerite na papirološka pitanja. Povremeno blaga tenzija u odnosu sa kolegama.

Novac

Mogući su troškovi vezani za letovanje ili putovanje. Prilivi su stabillni.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

 

 

BLIZANCI

 

Hrana

U prvom delu sedmice posebno vodite računa o ispravnosti i svežini namirnica koje koristite prilikom pripreme obroka. U ovim danima izbegavajte mlečne proizvode, osim tvrdih sireva. U ostatku nedelje možete malo da se opustite, ali izbegavajte preterano kalorične obroke. Slabost ka slatkišima.

Ljubav

Period mnogobrojnih ljubavnih šansi se nastavlja za slobodne pripadnike ovog znaka. Nosi vas talas pozitivne energije, lako ulazite u kontakt sa pripadnicima suprotnog pola i sada se možete prilično jako vezati za nekog ko vam i fizički i intelektualno odgovara. Oni koji su u braku ili u dužim emotivnim vezama – ulazak tranzitnog Marsa u vaše polje doma, stabilnosti – sada može delovati dvojako. S jedne strane, ovaj tranzit je dobar ukoliko imate nameru da otputujete zajedno, da se bavite sređivanjem doma (ili pak svog odnosa), jer će doneti dosta energije koja se može pravilno iskoristiti. Sa one lošije strane – kod nekih parova mogući su konflikti i tenzija i to uglavnom oko sitnica....

Posao

Vrlo dobra komunikacija sa saradnicima, sa šefovima i generalno – osobama koje su autoriteti u svom sektoru delovanja. Lako se razumete sa drugima, lako ostvarujete dobre preduslove za dogovore i neke interesantne poslovne prilike vam sada idu u susret. Poboljšanje u privatnom sektoru, a oni koji su tek planirali da otpočnu sa privatnim poslom sada će uložiti mnogo više snage u pokretanje. Generalno – dobra poslovna nedelja je pred vama koja će doneti dosta benefita i šansi za vaše napredovanje.

Novac

Povoljna sedmica po novčanim pitanjima.

Zdravlje

Prijalo bi vam da sada uzmete makar par dana odmora. Mogući manji problemi sa probavom.

 

RAK

 

Hrana

Drugi deo sedmice donosi dane u kojima ćete biti skloni i da popustite sebi, ali i da sebi ugodite – pa ukoliko ste otpočeli sa dijetom ili novim, zdravijim režimom ishrane – u ovom periodu obratite više pažnje. Privlačiće vas bogata hrana, sa dosta začina i šećera – suhomesnati proizvodi, slatkiši, brza hrana.

Ljubav

Vaša okolina, poslovni segment, čak i kraće putovanje – sada slobodnim Rakovima daju priliku za pokretanje nove i interesantne emotivne priče. Obzirom da je Saturn još uvek retrogradan u vašem polju partnerstava moguće je da neki od vas sami sebe koče za ulazak u novu emotivnu priču, držeći se grčevito za ono što je bilo i prošlo. Savet za vas – sada je pravi trenutak da pustite neke prošle bolove i strahove, jer osoba koja se pojavljuje zavređuje vašu pažnju. Oni koji su u braku ili u emotivnoj vezi mogu sada lakše da razgovaraju sa voljenom osobom, da otvore teme koje su do sada prećutkivane ili čak pokrenu pitanja zajedničke budućnosti. Smirenje u odnosu na prethodni period.....

Posao

Ubrzavanje na svaki mogući način. Pred vama je jedna jaka i dosta povoljna poslovna nedelja u kojoj je itekako moguće da se pokrenu situacije oko kojih se već izvesno vreme trudite. Vreme je da preuzmete inicijativu u svoje ruke, ako je potrebno – čak i da „pritisnete“ neke osobe, a sve u cilju boljeg funkcionisanja i bržeg završetka poslova na dnevnoj bazi. Očekuju vas i važni dogovori i nemojte da se iznenadite ukoliko vas pozovu na sastanak koji već duže priželjkujete i u mislima „prizivate“.

Novac

Povoljna finansijska situacija tokom ove sedmice.

Zdravlje

Dobar zdravstveni period za vas. Starijima manji problemi sa probavom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker