astro

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Novo leto donosi i NOVE AVANTURE!

0

Proverite šta očekuje vaš horoskopski znak ovog jula!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV


Vaše neverstvo je loše uticalo na dugogodišnju vezu. Zatvorili ste jedno poglavlje u ljubavnom životu a otvorili novo. Tražite neku novu avanturu i ne pogađa vas uopšte to što je vaš partner povređen i razočaran. Veoma je ljut na vas i ne želi kontakt sa vama. Ipak, kada uveče legnete razmišljate dugo o tome da li ste postupili ispravno ili ne, teško ćete naći dobru i vernu osobukao što je vaš partner, niste sigurni da li je kratkotrajna strast vredna tolikog žrtvovanja. Dosta vam je svega i niste zadovoljni načinom kojim vam se obraćaju u rmi. Živite u ubeđenju da zaslužujete mnogo bolje i više. Razmišljate učestalo o davanju otkaza jer ne pronalazite sebe u tom poslu.

 

Razmislite malo bolje o svemu. Konsultujte najboljeg prijatelja za pomoć i savet. Vaš prijatelj je prošao kroz nešto slično i moći će da vam da pravi savet, da li da budete strpljivi ili da spalite sve mostove za sobom i krenete nekim novim putem. I pored sve napetosti i nervoze koju osećate, zdravlje vam je na zavidnom nivou. U odličnoj ste formi. Ne predajete se lako. Fizička aktivnost vam je izduvni ventil. Ipak, ako smatrate da fizička aktivnost nije dovoljna da se oslobodite stresa, pronađite neki hobi ili način da se relaksirate, nemojte da trpite nikoga i ništa, vi ste previše dobri da bi patili.

 

DEVICA


Polako ali sigurno sumnjate u to da ljubav vašeg života ne postoji. Doživljavate samo razočarenja i ne shvatate zašto vam se to dešava. Obratite pažnju na jedne plave oči koje vas krišom posmatraju. Dajte im šansu, možda se iz svega toga rodi nešto veće. Ako se ipak ne rodi prava ljubav, barem ćete dobiti novog prijatelja koji će uvek biti tu da vam pruži podršku i rame za plakanje kada vam je to potrebno. Rad od kuće vas motiviše i daje snagu da nastavite dalje. Sami ste svoj gazda i nemate nikog da vam stoji nad glavom. Pravite češće pauze jer ćete svakako stići da na vreme obavite zadatak. Moguć neplanirani novčani dobitak. Dobijeni novac iskoristite pametno, jedan deo investirajte u nešto dugoročno, jedan deo sačuvajte za crne dane, a jedan deo iskoristite da obradujete sebe ali i vaše najbliže.

 

Pripazite malo na težinu jer nepovoljno utiče na vaša kolena i to je razlog zašto često osećate bolove u njima. Budite bez brige i slobodno se više krećite. Ta aktivnost vam samo može ići u prilog. Spavajte malo duže jer kvalitetan san okrepljuje umornog čoveka. Ali nemojte da spavate preko dana, tada ćete se osećati još umornije i isrcpljenije.

 

 

VAGA

 

Partner vam ne pruža ljubavi i pažnje onoliko koliko vi zahtevate I zbog toga ste veoma tužni ali i zabrinuti. Previše sumnjate i bezrazložno ste ljubomorni. Imajte malo više razumevanja i pokušajte da pomognete partneru jer ima poteškoća na poslu ali ne želi vas da opterećuje. Budite sigurni da vas voli. Ne smete da posmatrate samo sebe i svoja osećanja, i vi ponekad morate da pružite podršku kada je drugima teško. Ne cvetaju vam ruže zbog vaše rasejanosti. Gubite koncentraciju i previše ste nezainteresovani. Razmislite o kraćem odmoru van grada sa prijateljima kako bi ste sebe doveli u normalu i vratili na ispravan put. Ako ne možete da nađete nikog da vam pravi društvo, najbolje je da odvojite nekoliko dana da se opustite uz vaš omiljeni hobi kako biste napunili baterije za nove poslovne obaveze.

 

Muči vas nesanica i glavobolja zbog neprospavanih noći. Konsultujte porodičnog lekara za pomoć jer vam sadašnje stanje iscrpljuje organizam. Uzimajte više vitamina i zdravije se hranite. Nije dovoljno samo da spavate i odmarate tokom dana, organizmu su potrebni svi hranljivi sastojci kako biste imali dovoljno energije za sve aktivnosti koje vas čekaju tokom dana.

 

ŠKORPIJA


Pokušavate da obradujete partnera nekim lepim gestom i to vam odlično ide od ruke. Niste ni sanjali da je tolika ljubav moguća i da će se desiti baš vama. Partner dan i noć misli samo o vama i vama je potpuno predan. Uživajte u ljubavi i negujte je redovno. Ono što je bitno je da ne uzimate ljubav zdravo za gotovo, znajte da vas kasnije čekaju dosta problema iiskušenja, ali se zna da prava ljubav može da izdrži sve testove ako je iskrena i dugotrajna. Osoba na koju se u zadnje vreme oslanjate i očekujete veliku pomoć vas izbegava i to vas čini izgubljenim i nepoverljivim. Potražite pomoć direktno od šefa, izaći će vam u susret. Morate da prihvatite da se s vremena na vreme na poslu dešavaju stvari koje nisu toliko prijatne, ali su normalne. Nemojte te razmirice da primate suviše lično, jednostavno pređite preko toga. Potrudite se da ne obraćate pažnju na svaku sitnicu.

 

Kišovito i tmurno vreme loše utiče na vaše raspoloženje. Energija vam je na veoma niskom nivou i nemate volje ni za šta što se oko vas dešava. Odbijate svaki mogući poziv za druženje. Naspavajte se i napunite se pozitivnom energijom i ne dopustite da zbog vremenskih neprilika propuštate dragoceno vreme sa vašim najdražima. Iako je vreme loše, dobro društvo to vrlo lako može da nadoknadi. Nije vam potrebno puno da se lepo provedete, samo dobra atmosfera i najbliži prijatelji mogu da učine mnogo toga lepog za vas.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker