OTKRIVAMO

Sa njima su vam i zvezde naklonjene: Koji horoskopski znakovi su SUĐENI JEDNO DRUGOME?

0

Oni su kao dva dela jedne savršene slagalice! 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskopski znakovi pripadaju jednom od četiri elementa – Vatra, Vazduh, Voda i Zemlja i uprkos tome što su svi znakovi donekle slični, ne znači da će biti i najbolji ljubavni partneri. Ponekad se sličnosti privlače, a nekada su suprotnosti još poželjnije jedna drugoj, prenosi Stil.kurir.rs. 

 

Otkrivamo popis najstrastvenijih parova zodijaka koji su najmoćniji baš kad su zajedno!

 

OVAN I VAGA

 

Ovan ima vrhunske kvalitete vođe koje jako utiču na njegov profesionalni, ali i privatni život. Dakle, horoskopski znakovi koji vole kontrolu odmah su isključeni. Ono što Ovan traži od svog partnera jeste iskrenost. Štaviše, Ovan je jako strastven kad je reč o zadovoljavanju njegovih seksualnih aktivnosti. Premda su i Lav i Škorpija dobri partneri za Ovna, Vaga je najbolji izbor. Ovna privlači jednostavna i poštena narav Vage. Osim toga, Vaga je emocionalno zavisan znak, što odgovara Ovnu željnom kontrole.

 

 

BIK I DEVICA

 

Bik je tradicionalan i porodični znak. Taj znak intenzivno "vodi ljubav" i ne odgovara mu površnost. Bik je romantičan znak kompatibilan s Devicom – koja je takođe porodični znak. Devica je senzualna, pa je odličan partner za sjajnog ljubavnika - Bika. S druge strane, Bik bi se morao držati podalje od Strelca, jer ovaj avanturistički znak nikada neće biti srećan uz tradicionalnog Bika.

 

BLIZANCI I STRELAC

 

Zabavan, ljubazan i veseli Blizanac je sjajna osoba i prijatelj kojeg svako želi u svom životu. Međutim, kad je reč o vezi, Blizanci su najgori partneri. Razlog je sledeći: plaše se obaveze i boje se da će izgubiti svoju slobodu. Štaviše, žele partnera koji je zabavan, pametan i ima dobar smisao za humor. Savršeni par za Blizanca je Strelac – koji je takođe u strahu od gubitka slobode. Osim toga, šarmantna i šaljiva priroda Strelca oduševljava Blizance. Najgori partner za Blizance je Jarac – koji čvrsto stoji sa dve noge na zemlji.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker