zvone zvona svadbena

BRAK zapisan U ZVEZDAMA: Horoskop otkriva kada ćete se venčati

0

Da li ste poranile ili zakasnile? 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nema veze koliko imate godina ili koji ste horoskopski znak, ako niste upoznali pravog partnera za sebe ne trebalo da uskačete u brak bez promišljanja. Ako imate onog nekog posebnog, zabavite se i proverite šta horoskopski znakovi govore kada je pravi trenutak za izgovaranje sudbonosnog da.

 

Ovnovi (21.03. - 20.04.)


Ovnovi imaju snažnu volju, impulsivni su i znaju šta žele. Zbog toga mogu biti iritirani kada treba da čekaju, a ponekad žure sa stvarima s kojima ne bi trebalo. To znači da su spremni da pobegnu s dečkom i da se udaju bez da obaveste svoju najbližu obitelj. Nemojte srljati. Iskoristite dvadesete godine za uživanje pre nego što se obvežete na život s onim pravim u tridesetima.

 

 



Bik (21.4. - 21.5.)


Bik je zemljani znak, pa ne čudi što je prizeman u svojim odlukama. Oni u životu traže zaštitu i stabilnost zbog čega su spremni da čekaju sve dok ne nađu ono što žele. Ipak, treba imati na umu da Bikovi ne bi trebalo da očekuju od drugih da ih ispune, već snagu pronaći u sebi samima. Najbolje vreme za udaju žene Bika je onda kad treba da se dogodi, a to je obično nakon 30. godine života.

 

Blizanci (22.5. - 21.6)


Kod Blizanaca je teško reći kada je pravo vreme, jer jedna strana uvek propituje onu drugu i vodi je u suprotnim smerovima. Jednog minuta sigurni ste da ste našli čoveka svoga života, a u drugom trenu dvoumite se o svojim osećanjima. Iako se ovaj vrtlog osjećanja nikada neće promeniti za Blizance, nakon tridesete počinju više verovati svojim instinktima. Udaja nakon 35. nameće se kao odlična ideja.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker