da li vam se dopada?

Korset joj istakao struk, a kratka haljina DUGE NOGE: Lepa Brena u kombinaciji koju samo ona ume da iznese

17

Kompletna pevačicina kombinacija je ono što samo njoj odlično stoji.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Pevačica Lepa Brena održala je koncert u Banja Luci i publici priredila nezaboravno veče. Ona je izvela brojne hitove koje je snimila u svojoj karijeri uz koje su se svi ludo zabavljali. 

 

Međutim, ono po čemu se osim po talentu još Brena istakla jesu vrlo upečatljivi stajlinzi koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ona je uvek bila prepoznatljiva po efektnim šortsevima i po garderobi koju je na prostorima tadašnje Jugoslavije samo ona umela na najbolji način da iznese. 

1 / 9 Foto: Youtube Printscreen

 

Sada se isto tako odlučila za vrlo zanimljivu kombinaciju koja je potpuno u njenom stilu. Izabrala je lepšavu svetlozelenu haljinu koja joj je savršeno stajala. Zanimljiv kroj oko vrata zatvrorio je dekolte, ali su prorezi na rukavima dodatno davali na glamuroznosti pevačici. 

 

Ispod grudi nosila je bež korset sa kristalima koji joj je tako dobro stajao jer joj je fantastično istakao vitki struk.

 

Kroj ove haljine je savršeno istakao njene vitke noge jer je ona tako dizajnirana da je na nekim delovima kraća, a na drugim duža. Na sve ovo dodala je i mrežaste čarape koje su odličan trik da sakrijete sve (ne)savršenosti, a obula je i efektne srebrnkaste sandale koje su zaokružile kompletan njen izgled.

 

Da li se vama dopada stajling Lepe Brene?

1 / 7 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

 

 

 

makonda-tracker