poznati razočarali

Omanula i "modna ikona" Kim, čak ni Hale Beri nije oduševila: Promašaj za promašajem na dodeli nagrada People's Choice

2

U Los Anđelesu je sinoć održana dodela nagrada People's Choice Awards, koja prošle godine nie bila organizovana zbog pandemije, a poznate dame nisu pokazale na crvenom tepihu svoja najbolja izdanja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U "Barker Hangaru" u Kaliforniji sinoć je održana 47. dodela nagrada People's Choice Awards, koja je okupila veliki broj slavnih ličnosti iz svih oblasti. Kako to obično biva kada imamo toliko zvezda na jednom mestu, najviše se pričalo o crvenom tepihu, ali se ispostavilo da je malo ko ostao oduševljen nakon što su poznati prodefilovali ispred foto-reportera.


Najviše se čekala Kim Kardašijan, koja je zvanično proglašena Modnom ikonom, a ona, uprkos brojnim zanimljivim odevnim kombinacija u poslednje vreme, nije ostavila utisak kakvom su se njeni fanovi nadali.

 

Nosila je crnu rolka-haljinu s prišivenim grudnjakom, i to sa crnim visokim čizmama, a tu su i crne rukavice i efektne naočare za sunce, sve s potpisom brenda Balenciaga. Ipak, čini se da je Kim proteklih meseci birala mnogo bolje odevne varijante, pa njena kombinacija ostavila tako snažan utisak.


Glumica Hale Beri odlučila se za svetlucavi kombinezon na raskopčavanje, u bajkerskom stilu, Paris Džekson je odabrala potpuno nespojivu braon haljinu sa kariranim šarenim cipelama i mrežastim čarapama, dok smo Saru Hajland videli u "već viđenoj" puf varijanti mini suknje i topa. Ovo su samo neke od kombinacija o kojima se priča, a kakve su sve kreacije poznate dame pokazale svojim fanovima sinoć — pogledajte u galeriji.

 

1 / 8 Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

makonda-tracker