astro prognoza

Vrtlog sreće kreće se u pravcu ova 4 znaka Zodijaka – prva nedelja novembra za njih će biti najbolja do sada!

U nastavku pogledajte da li ste među onima kojima zvezde donose sreću u narednim danima.

Ova 4 znaka očekuje velikka srećafoto: Péter Gudella / Panthermedia / Profimedia

Početak novembra donosi sjajne prilike za četiri znaka Zodijaka, a astrološke prognoze pokazuju da će im sreća biti naklonjena na svim životnim poljima.

 

Prva nedelja ovog meseca donosi novu energiju i otvara vrata za neverovatne prilike u ljubavi, poslu i finansijama.

 

Ovi znaci mogu očekivati podršku planeta koja će im pomoći da ostvare svoje ciljeve i napreduju u oblastima koje su im važne.

 

1. Bik

 

Bikfoto: Shutterstock/Allexxandar

Bikovi mogu očekivati veliki talas pozitivne energije i napredak u karijeri. Njihov trud i upornost u prethodnom periodu konačno će biti prepoznati, a mogućnosti za novi posao ili unapređenje su na vidiku. Bikovima će takođe rasti samopouzdanje, što će im pomoći da zasijaju i u društvenom životu. Ljubavne prilike su na pomolu za slobodne Bikove, dok će zauzeti doživeti osećaj sklada i sigurnosti u vezi. Bilo da je reč o finansijama ili ljubavi, novembar im donosi priliku za velike korake unapred.

 

2. Rak

 

Rakfoto: Allexxandar/Shutterstock

Rakovi će početak novembra doživeti kao period velikih promena i ličnog rasta. Zvezde im donose priliku za emocionalno isceljenje i stabilnost u ljubavnim odnosima. Ovaj period će za Rakove biti vrlo povoljan za rad na sebi, ali i za produbljivanje važnih odnosa. Posebno su srećne prilike za one koji razmišljaju o proširenju porodice ili ozbiljnijem vezivanju, jer će osećati podršku od partnera kao nikada do sada. Kada je u pitanju posao, otvaraju se prilike za napredovanje i ostvarivanje dugoročnih ciljeva.

 

3. Vaga

 

Vagafoto: Shutterstock/Allexxandar

Vage su jedan od znakova koji će doživeti procvat u prvoj nedelji novembra. Njihov šarm i komunikacione veštine doneće im nove kontakte i prilike na poslu. Vage koje su u kreativnim profesijama mogu očekivati prepoznavanje svojih talenata, kao i nove projekte i saradnje. Kada je ljubav u pitanju, slobodne Vage bi mogle upoznati osobu koja će im uneti radost u svakodnevicu, dok će zauzeti uživati u harmoniji sa partnerom. Ovo je savršeno vreme za donošenje važnih odluka i planiranje budućnosti.

 

4. Strelac

 

Strelacfoto: Shutterstock / Allexxandar

Strelčevi će početak meseca dočekati s ogromnim entuzijazmom i srećom na svojoj strani. Njihova energija i optimizam doneće im nove mogućnosti za putovanja, nove projekte i avanture. Finansijska situacija će se poboljšati, a Strelčevi će možda dobiti priliku da investiraju u nešto što su dugo želeli. Zvezde savetuju da iskoriste ove dane i za rad na zdravlju i mentalnoj stabilnosti. U ljubavi ih očekuje romantičan period, a slobodni Strelčevi mogli bi upoznati nekoga ko će ih potpuno osvojiti i inspirisati.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije