"moje čudo!"

Žena pred kojom Evropa ne diše skoro 40 godina ima dostojnu naslednicu: Ovo je ćerka nekada najlepše prve dame na svetu

Obožavana Karla Bruni Sarkozi ne objavljuje često trenutke iz života svoje porodice, ali je sada odlučila da čestita svojoj ćerki rođendan njenim predivnim portretima.

Karla Bruni na Kanskom festivalu 2024. godine, na premijeri filma "Emilija Perez"foto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Manekenka, pevačica i bivša prva dama Francuske Karla Bruni Sarkozi bila je jedna od vodećih svetskih supermodela krajem osamdesetih i tokom devedesetih, a nedavno je sve podsetila zbog čega je tako.


Ona je u 57. godini prošetala pistom na dugo iščekivanoj reviji brenda donjeg veša Victoria's Secret, odevena u čarape, gaćice i crni korset, sa "anđeoskim krilima" u obliku srca.


Veličanstvena kao i uvek, ona je podsetila svoje fanove na dane svojih zlatnih dana na pisti, a potom se vratila uobičajenom životu – uživanju s porodicom.

 

Karla Bruni na nedavnoj reviji modne kuće Victoria's Secret u Njujorkufoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga nekadašnjeg predsednika Francuske Nikole Sarkozija majka je dvoje dece, a dok je sina Orelijena (23) dobila s profesorom filozofije Rafaelom Entovenom, sa Sarkozijem ima ćerku Đuliju, koja je pre nekoliko dana proslavila 13. rođendan.

Karla Bruni nije neko ko će rado da podeli privatne fotografije i mnogo detalja o svojoj porodici, ali sada je na Instagramu napravila izuzetak u čast "divnom danu" njene ćerke.


Pre tačno 13 godina, u 7.10 po pariskom vremenu, ti si rođena, moja Đulija – napisala je Karla pored fotografija njene ćerke.

 

Tvoja slatkoća, ljubaznost, lepota i ludi šarm su očarali celu porodicu. Blagoslovena sam što sam tvoja majka... Srećan rođendan mojoj ćerki, mom čudu – poručila je ponosna mama.


Ćerka Nikole Sarkozija i Karle Bruni Sarkozi


Đulija Sarkozi rođena je 12. oktobra 2011. godine u pariskoj klinici La Muette, u 16. arondismanu. Ona preko oca ima stariju polubraću Žana, Pjera i Luja, a zahvaljujući majci i pomenutog Orelijena.


U trenutku kada je Đulija došla na svet, Sarkozi je putovao u Frankfurt, gde je proveo veče u društvu tadašnje nemačke kancelarke Angele Merkel.


U svakom slučaju, par odgaja devojčicu daleko od očiju javnosti i paparaca, a ona je aktivna na Instagramu, pa su fanovi Karle Bruni imali priliku da vide da ona liči na svoju slavnu mamu.

 

 

Devojčica se bavi jahanjem i obožava konje, pa njenim profilom uglavnom se nalaze fotografije na kojima je ona u njihovom društvu i prilikom treninga.

 

BONUS VIDEO

Makron u pratnji lovaca sleteo na Beogradski aerodorom