neodoljivo trendi

Izdužuje noge & laska figuri: Jelisaveta Orašanin ponela je haljinu koja odiše seksepilom & izgleda kao milion dolara

Bilo da se pojavljuje na crvenom tepihu ili na nekom manje formalnom događaju, glumica uvek zrači elegancijom i samopouzdanjem.

Glumica zna kako se obući za svaku prilikufoto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin poznata je po svom sofisticiranom i istančanom modnom ukusu koji često pleni pažnju javnosti.

 

Njena sposobnost da spoji klasiku sa modernim detaljima čini je pravom modnom ikonom, a svaki njen stajling svedoči o dobro promišljenim modnim odabirima.

 

Ovaj put, Jelisaveta je ponovo briljirala u prelepoj crnoj haljini koja je savršen spoj elegancije i seksepila.

 

Haljina koju je nosila odiše vanvremenskom klasikom, naglašavajući njenu ženstvenost na najlepši mogući način.

 

U pitanju je crna midi haljina sa predivnim okovratnikom, što joj daje dozu prefinjenosti, ali se ističe i hrabri šlic na jednoj nozi, koji doseže do butine.

 

Ovaj detalj ističe njene duge noge i unosi seksepil u inače elegantan izgled. Haljina je idealna za razne prilike, bilo da je u pitanju formalna večera, proslava ili bilo koja svečanost gde je važno ostaviti utisak.

 

Jelisaveta je svoj stajling upotpunila poluprovidnim salonkama koje su pravi hit ove sezone, a suptilni nakit dodatno naglašava eleganciju celokupnog izgleda.

 

Za frizuru je odabrala zalizanu punđu, koja je savršeno ukomponovana s ostatkom stajlinga, dajući joj modernu, ali i sofisticiranu notu.

 

Njena modna kombinacija ne samo da odiše elegancijom, već istovremeno uspeva da zadrži dozu seksepila, što je Jelisavetina prepoznatljiva karakteristika.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin pokazala zgodne noge