Kako biste reagovali?

Prekidali su snimanje na ivici orgazma: Kako muž Nikol Kidman reaguje na njene vrele scene sa 29 godina mlađim glumcem?

Kidmanova se ne boji žanrovskog eksperimentisanja, a njeno najnovije filmsko ostvarenje nešto je najškakljivije što je snimila do sada.

Nikol je veoma profesionalna i odgovorna u svom poslufoto: A24/YouTube Printscreen

Iako su mnogi supružnici slavnih ličnosti skloni ljubomori zbog eksplicitnih scena u kojima se njihovi partneri ponekad nađu na filmskom platnu, čini se da to nije slučaj kod Kita Urbana.

 

Nikol Kidman (57) prihvatila je jednu od svojih najprovokativnijih uloga do sada u nadolazećoj drami "Babygirl", gde tumači lik moćne šefice koja se upušta u riskantnu aferu sa mnogo mlađim pripravnikom.

 

Pevač kantri muzike je, kako se čini, u potpunosti ovladao veštinom odvajanja stvarnog života od glume svoje supruge, čak i kada se radi o njenim najizazovnijim rolama poput ove.

 

U filmu, Kidman ima niz vrlo intimnih scena sa kolegama Antonijom Banderasom (64) i Harisom Dikinsonom (28). Tokom nedavnog intervjua, priznala je da su ove scene bile toliko intenzivne da je morala da traži pauze na snimanju:

 

– Orgazmi su bili toliko česti da smo morali da stanemo s radom  izjavila je ona.

 

Uprkos svemu tome, Urban koji ima 56 godina, ne pokazuje znakove nelagodnosti zbog ovih erotskih scena. Kako je izvor blizak paru otkrio za DailyMail, Kit gleda na ove scene kao deo njene umetnosti.

 

– Kada Kit gleda njen rad, on to vidi kao deo njenog umetničkog izraza. Ona igra uloge, ona ne igra Nikol Kidman. Kit se ne grči tokom tih scena, on razume da je to samo deo priče. On se distancira i vidi je kao umetnicu, a ne kao suprugu – rekao je izvor.

 

Film je snimila sa Banderasom i Dikinsonomfoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Kit, međutim, ne ulazi u detalje scenarija i izbegava da saznaje više o radnji filma, osim kada je reč o Nikolinom rasporedu snimanja, kako bi mogli da organizuju vreme koje provode zajedno sa svojom decom.

 

– On ne želi da zna detalje, osim kada će moći da se vide i da provode vreme s decom – navodi isti izvor.

 

Iako suprug nema nikakvih problema sa ulogama Kidmanove, par odlučno ne dozvoljava svojim ćerkama Sandej Rouz (16) i Fejt Margaret (14) da gledaju ove filmove.

 

– Nicole se ne stidi svojih uloga, ali ne želi da njene ćerke sve to vide. Za njih, ona je samo mama. Kao što njihove ćerke ne idu na svaki Kitov koncert, tako ni ne gledaju svaki njen film. Nikol oseća olakšanje znajući da deca nisu izložena njenim najizazovnijim scenama – otkrio je izvor.

 

Kit i Nikol ne dozvoljavaju ćerkama da gledaju sve njene filmovefoto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedi

Film "Babygirl", koji treba da izađe na Božić u američkim bioskopima, prati moćnu izvršnu direktorku Romi (Kidman) koja rizikuje svoju karijeru, životno delo i brak kada započne strastvenu aferu sa mladim pripravnikom Semjuelom (Haris Dikinson).

 

U priči se pojavljuje i Antonio Banderas u ulozi njenog supruga, a film je već izazvao dosta pažnje zbog eksplicitnih scena i kontroverznog zapleta.

 

Nikol je u intervjuima podelila da je snimanje sa Dikinsonom i Banderasom često bilo previše intenzivno, što ju je navelo da traži pauze tokom snimanja.

 

– Bilo je puno poverenja, ali i frustracije. Bilo je trenutaka kada sam rekla: ‘Ne želim više da orgazmiram. Nemojte me dirati!’ Bilo je to toliko prisutno u svakom trenutku da sam se skoro istrošila – rekla je glumica.

 

Nikol kaže da je snimanje intimnih scena bilo napornofoto: A24/YouTube Printscreen

Kidman je takođe istakla da se osećala potpuno sigurno na setu, zahvaljujući rediteljki Halini Reijn, koja se pobrinula da nijedan glumac ne izađe iz svoje zone komfora.

 

– Postoji trenutak kada se jednostavno prepuštate i istražujete sve sa ljudima kojima verujete, a Halina je stalno bila tu da nas zaštiti – rekla je Kidman tokom nedavne Q&A sesije.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek