nema kraja

Bivši muž Dženifer Lopez razvezao jezik: Ono što je rekao o Pi Didiju i svojoj nekadašnjoj supruzi uzburkalo je javnost

Njena majka je jasno stavila do znanja u jednom intervjuu da ne želi da njena ćerka bude sa Pi Didijem 

foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Tokom pojavljivanja na "Despierta America", Ojani Noa je progovorio o svom kratkotrajnom braku, koji je trajao od 1997. do 1998. godine sa čuvenom pevačicom i glumicom Dženifer Lopez.

 

On je tada delimično okrivio Pi Didija za raspad njegovog braka sa Džej Lo.

 

- Deo tog razvoda bio je i Pi Didi. Došao je Soni i dao joj milione da otpeva nekoliko pesama. Tu je bio Pafi (Kombs), koji je trebalo da bude jedan od producenta nekoliko pesama na prvom albumu „On The 6“ -  rekao je on za magazin na španskom.

- Tada su počele obmane, laži, razdvajanje - rekao je pa je nastavio:

 

- Bio sam u Los Anđelesu gde sam otvarao svoj restoran, a ona je bila između Majamija i Njujorka i radila na albumu. Kad bih mogao, otišao bih da budem sa njom. Bili smo mnogo razdvojeni i tada he počela obmana.

 

Osim toga, u intervjuu Noa je tvrdio da je propast tog braka poremetila njegovu karijeru i upropastila nekoliko njegovih velikih poslova.

 

DŽEJ LO I KOMBS SU BILI IZVESNO VREME U VEZI foto: Image of Sport / Newscom / Profimedia

- Pitao bih Dženifer: 'Šta sam ti uradio pa si me poslala na sud, optužila si me, lagala si, pričala laži o meni i pozvala nekoliko kompanija da me izbace iz projekata, televizijske mreže da mi ne daju posao?  Zašto, ako ti ništa nisam uradio? Neka kaže istinu, neka ispriča sve što se dogodilo - dodao je on.

 

Stranica Pejdž Siks je potražila odgovore od prestavnika za medije Džej Lo i Kombsa ali nikakav odgovor nisu dobili.

 

Da podsetimo, Lopezova je izlazila sa Kombsom od 1999. do 2001. Nekoliko njihovih fotografija pojavilo se u javnosti nakon što je on optužen za niz zlodela koja mu se stavaljju na teret. 

 

PI DIDI JE BIO U VEZI SA DŽEJ LO I TO SE NJENOJ MAJCI NIJE DOPADALO foto: Nicolas Khayat / Zuma Press / Profimedia

Kombs je  uhapšen 16. septembra i optužen po tri tačke: zavera za reketiranje; seksualna trgovina silom, prevarom ili prinudom; i prevoz za bavljenje prostitucijom.

 

On se izjasnio da nije kriv po optužbama i ostaje u zatvoru dok čeka suđenje nakon što mu je odbijena kaucija.

 

Uprkos tome što je Lopezova sve vreme ćutala o vezi sa Kombsom fanovi su izvukli intervju u kojem se moglo čuti kako majka Džej Lo Guadalupe „Lupe“ Rodrigez, govoti o tome da se ona žestoko protivi tome da njena ćerka ponovo bude zajedno sa Kombsom.

 

DŽEJ I PI DIDI SU BILI PAR A NJEN BIVŠI NEMA LEPO MIŠLJENJE O NJIMA foto: Profimedia

U decembru 1999. Dženifer je bila sa reperom kada je pucano u noćnom klubu u Njujorku. Par je pobegao sa lica mesta, a usledila je policijska potera. Na kraju su oboje uhapšeni.

 

Lopezova je puštena iz pritvora bez podizanja optužnice.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta se dešava sa Džej Lo i Benom?