astro

Jedni zatvoreni i odbojni, a drugi – neodoljivo privlačni: Pregled svih 12 znakova Zodijaka prema atraktivnosti

Astrologija ima svoja merila lepote.

Koji znak Zodijaka je najatraktivniji?foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Atraktivnost svakog horoskopskog znaka zavisi od različitih osobina, a ono što jedni smatraju privlačnim može biti subjektivno.

 

Ipak, neki pripadnici Zodijaka često se ističu po harizmi, fizičkoj privlačnosti ili unutrašnjem šarmu.

 

Evo pregleda svih 12 znakova rangiranih od najmanje do najviše atraktivnog, u smislu opšteg utiska i privlačnosti.

 

12. Devica

 

Blejk Lajvli je Devicafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Device su poznate po svojoj analitičnosti, perfekcionizmu i skromnosti, ali često deluju suzdržano ili previše ozbiljno, što može smanjiti njihovu instant atraktivnost. Njihova privlačnost leži u inteligenciji i sposobnosti da pruže stabilnost, ali im nedostaje spontanost koja bi ih učinila odmah primetnim.

 

11. Rak

 

Meril Strip je Rakfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Rakovi su emotivni i brižni, što je privlačno onima koji traže duboku povezanost. Međutim, njihova povučenost i ponekad preterana osetljivost može biti prepreka kada je reč o fizičkoj ili društvenoj atraktivnosti. Njihov šarm dolazi do izražaja tek kad ih bolje upoznate.

 

 

10. Jarac

 

Bredli Kuper je Jaracfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Jarčevi su ambiciozni i disciplinovani, ali često deluju distancirano i hladno. Njihova atraktivnost leži u samopouzdanju i stabilnosti, ali ponekad previše formalni pristup životu može ih učiniti manje privlačnim na prvi pogled.

 

9. Blizanci

 

Anđelina Džoli je Blizanacfoto: James Warren / imago stock&people / Profimedia

Blizanci su zabavni i izuzetno društveni, ali zbog svoje promene energije mogu delovati nepredvidivo. Njihov intelektualni šarm i duhovitost često privlače druge, ali mogu delovati površno, pa ne ostavljaju uvek trajan utisak.

 

8. Vodolija

 

Hari Stajls je Vodolijafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Vodolije su originalne i inovativne, ali njihov nekonvencionalni način razmišljanja i distanciranost može ih učiniti pomalo nedostupnim. Ipak, njihova atraktivnost leži u jedinstvenosti i harizmi, pa privlače one koji cene nekonvencionalne kvalitete.

 

7. Strelac

 

Skarlet Johanson je Strelacfoto: Bonnie Cash - Pool via CNP / INSTAR Images / Profimedia

Strelci su veseli, optimistični i uvek spremni za avanturu, što ih čini privlačnim u društvenim krugovima. Njihova neobavezna priroda može delovati neodoljivo, ali ponekad im nedostaje emotivna dubina koja bi ih učinila dugoročno privlačnim.

 

6. Bik

 

Džordž Kluni je Bikfoto: EPA / FABIAN STRAUCH

Bikovi su senzualni i odani, a njihova ljubav prema lepim stvarima u životu čini ih šarmantnim. Njihova privlačnost dolazi iz stabilnosti, ali i hedonizma – vole da uživaju u životu i to prenose na druge.

 

5. Škorpija

 

Demi Mur je Škorpijafoto: EPA-EFE/ANDRE PAIN

Škorpije su misteriozne i intenzivne, što ih čini izuzetno privlačnim. Njihova magnetična energija i sposobnost da probude duboke emocije kod drugih često izaziva osećaj fascinacije, iako mogu delovati zastrašujuće zbog svoje moćne ličnosti.

 

4. Vaga

 

Monika Beluči je Vagafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Vage su rođeni zavodnici. Njihova prirodna elegancija, šarm i osećaj za lepotu čine ih izuzetno privlačnim. Vage vole da ugađaju i grade harmonične odnose, što ih čini popularnim u društvu. Njihova sposobnost da balansiraju između duhovnog i fizičkog ih stavlja visoko na listi atraktivnosti.

 

3. Lav

 

Dženifer Lopez je Lavfoto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Lavovi zrače harizmom i samopouzdanjem. Njihova ljubav prema pažnji, ali i velikodušnost čini ih magnetom za druge. Fizički izgled i način na koji se nose često ostavljaju snažan utisak, pa Lavovi ne prolaze nezapaženo gde god se pojave.

 

2. Ribe

 

Elizabet Tejlor je Ribafoto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Ribe su izuzetno romantične i mistične, a njihova empatična priroda privlači ljude koji traže emotivnu povezanost. Njihov sanjarski duh, zajedno sa dubokom osećajnošću, daje im posebnu privlačnost koja može delovati skoro hipnotišuće.

 

1. Ovan

 

Kira Najtli je Ovanfoto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ovnovi su na vrhu liste zbog svoje sirove energije i samopouzdanja. Njihova hrabrost, entuzijazam i strast prema životu čine ih izuzetno privlačnim. Uvek su spremni za akciju i izazov, što ih čini neodoljivim. Njihova fizička atraktivnost često prati njihovu unutrašnju snagu, što im daje snažan seksipil.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije