tuga

Ako samo pogledate njen izraz lica sve će vam biti jasno: Devojka Lijama Pejna prvi put u javnosti od njegove smrti

Jedva je skupila snage da posle nekoliko dana izađe na svetlost dana 

KEJT KASIDI PRVI PUT U JAVNOSTI OD SMRTI LIJAMA PEJNA foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Devojka Lijama Pejna, Kejt Kasidi (25) doživela je strašan stres nakon što je saznala da je njen momak poginuo nakon što je pao sa trećeg sprata hotela u kojem je bio smešten u Argentini. 

 

Njih dvoje su zajedno bili na odmoru gde su uživali na nastupu njegovog bivšeg kolege iz benda Najla Horana. Ona je zatim odlučila da se ranije vrati kući u SAD, a nakon tri dana Lijam je poginuo.

 

Ona nije imala snage da se obraća medijima već ih je zamolila da je puste da svoj bol boluje sama.

- Lijame, ti si moj anđeo. Ti si sve. Želim da znaš da sam te volela bezuslovno i potpuno. Nastaviću da te volim do kraja života. Volim te Lijame.

 

Njih dvoje su bili u emotivnoj vezi od oktobra 2022. Par je debitovao na crvenom tepihu kao par dva meseca kasnije.

 

DEVOJKA LIJAMA PEJNA USLIKANA PRVI PUT OD NJEGOVE SMRTI foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prošlo je nekoliko dana od smrti njenog momka, a ona je jedva smogla snage da izađe na svetlost dana. Kako se na fotografijama može videti Kejt je sva bleda, s bolnim izrazom na licu izašla do prodavnice kućnih ljubimaca kako svojim ljubimcima kupila hranu. 

 

U momentu kad je primetila da je paparaco fotografiše Kejt apsolutno nije imala nikakvu reakciju. Ušla je u svoj luksuzni džip i odvezla se u nepoznatom pravcu. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Srpska glumica oduzima dah na crvenom tepihu