astro-prognoza

Supermesec nastupa 15. novembra i donosi velike začkoljice: Koji znak Zodijaka će najviše "nastradati"?

Svaki znak će na svoj način osetiti uticaj ovog moćnog lunarnog ciklusa, bilo kroz transformaciju, oslobađanje ili nove početke.

Šta donosi pun Mesec 15. novembra?foto: Tongsai/Shutterstock

Pun Mesec koji se dešava 15. novembra donosi snažne energetske promene i intenzivne emocije za sve znakove Zodijaka.

 

Ovaj astrološki događaj budi skrivene želje, ali i pomaže da se konačno razjasne situacije koje su dugo bile nejasne.

 

U vreme punog meseca, intuitivne i emotivne reakcije su pojačane, pa je važno oslušnuti unutrašnji glas.

 

Ovan

 

Ovanfoto: Shutterstock

Pun mesec donosi kulminaciju u poslovnom segmentu, gde ćete morati doneti važne odluke. Mogući su konflikti, pa se potrudite da ne reagujete impulsivno. Fokusirajte se na balans između privatnog i profesionalnog života.

 

Bik

 

Bikfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Očekujte promene vezane za obrazovanje, putovanja ili pravne poslove. Pun mesec vas podstiče da izađete iz zone komfora i proširite vidike. Budite otvoreni za nove prilike i ne plašite se rizika.

 

Blizanci

 

Blizancifoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Emocionalni i finansijski odnosi dolaze u fokus. Ovo je vreme za rešavanje dugova ili ulaganja. Moguća je promena u načinu na koji percipirate zajedničke resurse sa partnerom ili porodicom.

 

Rak

 

Rakfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Vaši partnerski odnosi će biti pod lupom. Pun mesec donosi jasnoću u vezi sa vašim emotivnim potrebama i željama. Ako postoje problemi, sada je pravi trenutak za razgovor i rešavanje nesporazuma.

 

Lav

 

Lavfoto: Shutterstock/Daniel Eskridge

Posvetite se svom zdravlju i svakodnevnim obavezama. Ovo je idealno vreme za detoksikaciju, kako fizičku, tako i mentalnu. Pripazite na stres i pokušajte da uvedete zdravije navike u svakodnevnu rutinu.

 

Devica

 

Devicafoto: Ironika/Shutterstock

Pun mesec osvetljava vašu kreativnost i ljubavne odnose. Možete očekivati kulminaciju nekog ljubavnog ili kreativnog projekta. Budite otvoreni za izražavanje emocija i slobodno se prepustite zabavi.

 

Vaga

 

Vagafoto: Shutterstock/Allexxandar

Porodična dinamika i odnosi u domu postaju intenzivniji. Pun mesec donosi priliku da rešite stare nesuglasice i uspostavite mir u svom privatnom životu. Moguće su promene u stambenom prostoru ili selidba.

 

Škorpija

 

Škorpijafoto: Shutterstock / Allexxandar

Vaša komunikacija i odnosi sa okolinom dolaze u centar pažnje. Budite pažljivi u izražavanju svojih misli, jer može doći do nesporazuma. Ovo je pravo vreme da se fokusirate na pregovore i dogovore.

 

Strelac

 

Strfoto: Shutterstock / Allexxandar

Finansije i samopouzdanje su glavne teme. Pun mesec donosi priliku da stabilizujete svoj budžet ili promenite način na koji zarađujete novac. Takođe, ovo je idealno vreme za preispitivanje vaših vrednosti.

 

Jarac

 

Jaracfoto: Shutterstock/ANTON URICH

Ovo je vaš trenutak! Pun mesec u vašem znaku donosi intenzivna osećanja i želju da se oslobodite starih obrazaca ponašanja. Ovo je vreme kada trebate jasno da postavite granice i fokusirate se na lični rast.

 

Vodolija

 

Vodolijafoto: Ironika/Shutterstock

Intuitivno ćete osetiti potrebu za povlačenjem i introspekcijom. Pun mesec vam donosi priliku da se oslobodite starih emotivnih rana i okrenete se budućnosti. Posvetite se unutrašnjem miru i duhovnom rastu.

 

Ribe

 

Ribefoto: Allexxandar/Shutterstock

Pun mesec osvetljava vaše prijateljstvo i društvene odnose. Ovo je period kada ćete jasno videti ko su vaši pravi prijatelji i kakvi su vaši ciljevi u budućnosti. Moguće su promene u grupama ili timovima kojima pripadate.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije