bez greške

Modno izdanje Jelene Tomašević od milion dolara – stoji kao saliveno & laska svakoj ženskoj figuri

Uz par jednostavnih trikova možete izgledati kao milion dolara.

Ovaj look zasigurno stoji svakoj ženifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Tomašević (41) važi za jednu od najbolje odevenih dama na domaćoj javnoj sceni i to sa dobrim razlogom.

 

Godinama unazad popularna pevačica neguje svoj prepoznatljivi stil koji odiše minimalizmom i bezvremenskom elegancijom.

 

Sinoć se pojavila na jednom prestoničkom događaju i sve prisutne još jednom oborila s nogu modnom kombinacijom koja laska svakoj figuri i idealna je za sve prilike.

 

Njen stajling činile su pantalone visokog struka sa zvonastim nogavicama, savršeno krojene da istaknu njenu figuru, dok je gornji deo stajlinga bio moderan top kroja, koji se kopčao poput trendi minijaturnog prsluka.

 

Ono što je celokupnom izgledu dalo dozu sofisticiranosti i oštrog stila bila je bela košulja strogih linija, koju je nosila ispod prsluka.

 

Košulja je imala visok okovratnik, a pažnju je privlačio upečatljiv ukras koji je krasio ovaj detalj, dajući stajlingu elegantan, ali istovremeno odvažan izgled.

 

Jelena važi za ženu istančanog modnog ukusafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada su u pitanju aksesoari, Jelena se opredelila za jednostavne, ali efektne dodatke.

 

Klasične lakovane crne potpetice savršeno su se uklopile uz ovaj crno-beli set, dok su neupadljive minđuše pružile delikatan završni dodir koji nije odvlačio pažnju od celokupnog outfita, već ga je suptilno zaokružio.

 

Što se tiče frizure, pevačica je odabrala da nosi puštenu kosu u prirodnim talasima, što je dodatno omekšalo strogost njenog stajlinga, dok je prirodni mejkap istakao njenu lepotu, dajući joj svež i mladalački izgled.

 

Pevačica uvek demonstrira vanvremensku elegancijufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovaj stajling je istovremeno bio moderan i sofisticiran, sa dozom prefinjenosti koja se od Jeleninog stila i očekuje.

 

Balans između strogih linija i modernih krojeva još jednom je dokazao da Jelena Tomašević nepogrešivo vlada modnim pravilima i uvek uspeva da izgleda besprekorno.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelena Tomašević proslavila 40. rođendan