tužna sudbina

Život slavnog pevača obojen je mrakom: Mladost su mu obeležile 3 tragedije od kojih se malo ko oporavi

Iako ima samo 32 godine, popularni Britanac već je doživeo niz gubitaka koji će ga pratiti do kraja života.

Veoma mlad je prošao krooz velike gubitkefoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Luis Tomlinson, bivši član planetarno popularnog benda "One Direction", prošao je kroz mnoge bolne gubitke u proteklih nekoliko godina, što je ostavilo dubok trag na njegovom životu i karijeri.

 

Njegova emotivna snaga i otpornost postali su očigledni dok je nastavljao da se nosi s nizom teških trenutaka, uključujući gubitke u porodici i krugovima prijatelja.

 

Nedavno, Louis je doživeo još jedan tragičan udarac – gubitak najboljeg prijatelja i bivšeg kolege iz benda, Lijama Pejna, koji je bio značajan deo njegovog života tokom One Direction ere i nakon nje.

 

Prvi gubitak bio je najveći

 

Luisov put kroz tugu počeo je 2016. godine, kada je izgubio svoju majku Džoanu, koja je preminula nakon teške borbe s leukemijom. Gubitak majke duboko je pogodio Luija, jer je ona bila njegova najveća podrška tokom karijere.

 

Džoana bila je ta koja je pomogla da ostane prizeman u svetu slave, i gubitak te emotivne snage bio je veliki udarac. Ubrzo nakon njene smrti, Luis je izdao pesmu "Just Hold On," posvetivši je svojoj majci kao način da kanališe svoju tugu kroz umetnost i muziku.

 

Smrt mlađe sestre ga je dotukla

 

Nažalost, tragedija u Luisovom životu nije se zaustavila tu. U martu 2019. godine, pevač je doživeo još jedan neizmeran gubitak kada je njegova mlađa sestra Felisiti Tomlinson iznenada preminula od srčanog zastoja uzrokovanog slučajnom predoziranjem lekovima.

 

Felisiti koja je bila mlada influenserka i model, imala je samo 18 godina. Ovaj tragičan događaj dodatno je slomio Luija, ostavljajući ga suočenog sa bolom koji je nemerljiv.

 

Iako je svet zabeležio ove tragične događaje, Luis je svoj bol držao privatnim, fokusirajući se na muziku i karijeru kako bi pronašao način da se nosi sa svojim gubicima.

 

Uprkos svemu, pronašao je snagu da nastavi dalje. Njegov album "Walls" iz 2020. godine odražava sve ono kroz šta je prolazio – to je album ispunjen emocijama, ličnim borbama i snalaženjem u svetu prepunom bola. 

 

Sada je izgubio i najboljeg druga, kojeg je smatrao bratom

 

Svet je pre neki dan ostao šokiran vestima o njegovom najnovijem gubitku – tragičnom odlasku bivšeg kolege i prijatelja, Lijama Pejna.

 

Luis i Lijam tokom godina razvili su duboko prijateljstvo, koje je nadilazilo zajedničku karijeru u One Direction-u. Iako je bend već duže vreme bio na pauzi, njih dvojica ostali su bliski, podržavali se i tokom svojih solo karijera i u privatnim životima.

 

Lijamov odlazak bio je još jedan težak udarac za Luija, koji je sve potresao emotivnom porukom koju je putem svog Instagram naloga danas uputio svom stradalom drugu.

 

Slomljen sam dok ovo pišem, ali juče sam izgubio brata. Lijam je bio neko na koga sam se ugledao svakodnevno, tako pozitivna, duhovita i ljubazna duša. Prvi put sam upoznao Lijama kada je on imao 16, a ja 18, odmah sam bio zadivljen njegovim glasom, ali što je još važnije kako je vreme odmicalo, dobio sam priliku da dobijem brata za kojim sam ceo život čeznuo. Lijam je bio neverovatan tekstopisac sa odličnim osećajem za melodiju, često smo pričali o tome da se vratimo zajedno u studio da pokušamo da ponovo stvorimo hemiju pisanja koju smo izgradili u bendu. I da se zna, Lijam je po mom mišljenju bio najvažniji deo One Direction-a. Njegovo iskustvo iz mladosti, njegov savršeni govor, njegovo prisustvo na sceni, njegov dar za pisanje. Lista se nastavlja. Hvala ti što si nas oblikovao Lijame – bile su pevačeve reči.

 

Nakon toga, Lui se obratio i Lijamu direktno, za slučaj da odnekuda ipak možda može da ga čuje.

 

– Poruka za tebe Lijame, ako slušaš. Osećam se izuzetno srećnim što sam te imao u svom životu, ali stvarno se borim sa idejom da se pozdravim. Tako sam zahvalan što smo se još više zbližili jer je bend, razgovarati telefonom satima, prisećati se svih hiljada neverovatnih uspomena koje smo imali zajedno, luksuz za koji sam mislio da ću imati sa tobom za ceo život. Voleo bih da ponovo delim binu sa vama, ali nije bilo tako. Želim da znaš da ću, ako me Ber ikada zatreba, biti ujak koji mu je potreban u životu i pričati mu priče o tome kako je njegov tata bio neverovatan. Voleo bih da imam priliku da se oprostim i još jednom ti kažem koliko sam te voleo. Pejno, dečače moj, jedan od mojih najboljih prijatelja, moj brate, volim te druže. Lepo spavaj – napisao je on.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek