uvek je uz nju

Bila joj je velika uteha u najtežim trenucima: Velika ljubav Kejt Midlton za koju možda niste znali

Dok je princeza od Velsa vodila tešku bitku za zdravlje proteklih meseci, pored podrške supruga i dece, imala još jednog značajnog člana porodice uz sebe.

Kejt Midlton, supruga prestolonaslednika britanskog tronafoto: Shutterstock / Profimedia/ Savina Nataliia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, vratila se nedavno svojim kraljevskim dužnostima i ostavila iza sebe težak period.


Ona je od početka godine vodila bitku za zdravlje: najpre je imala operaciju u predelu abdomena, potom joj je otkiven rak, a zatim je mesecima bila je hemioterapiji.


U tim teškim trenucima, Kejt je imala veliku podršku svoje porodice, a sada smo otkrili da joj je tokom zdravstvenih problema mnogo značio jedan njen manje poznati član. Orla, kućni ljubimac princa i princeze od Velsa i njihove dece, bila je uz Kejt Midlton i ulepšavala joj j dane.

To je otkrio princ Vilijam, koji je tokom posete jednom koledžu u Kalingtonu rekao Luiz Harland, građanki koja je došla da ga dočeka sa svojim psom u naručju, pomenuo Orlu.

 


On je bio apsolutno očaran mojim malim psom – rekla je za Hits Radio Cornwall. – Rekao mi je da njegov psić spava s njima u krevetu tokom noći, s njim i Kejt.


Luiz je istakla i da kraljevski par verovatno razmišlja o tome da nabavi još jednog psa, kao i da je princ otkrio da je njegov pas isti kao Luizin jer "obožava da se mazi".


Kućni ljubimci princa Vilijama i Kejt Midlton


Princ i princeza od Velsa i njihova deca princ Džordž, princeza Šarlot i princ Lui obožavaju životinje i s njima provode mnogo vremena u prirodi. Orla je u njihovu porodicu stigla zahvaljujući Kejtinom bratu Džejmsu Midltonu, koji ju je poklonio sestri 2020. godine.

Par je ranije imao psa Lupa, koji je postao član njihove porodice godinu dana nakon kraljevskog venčanja 2011. On je, međutim, uginuo 2020. godine.


Orla je za to Velsovima stigla kao uteha, a Vilijam i Kejt su odabrali ime keltskog porekla koje znači "zlatna princeza". Nju ne viđamo tako često na fotografijama kraljevske porodice, ali su je oni više puta pokazali na Instagramu.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?