šik i moderno

Zavirite u ormar svoje mame, sigurno ćete pronaći jedan takav! Trenč mantil Dunje Jovanić nikada ne izlazi iz mode

Klasičan, jednostavan, a ipak tako efektan, mantil naše influenserke, morate da imate ove jeseni u svom garderoberu 

foto: Instagram / imfashionbabe

Trendseterke i ove jeseni mogu da uživaju u super efektnom mantilu, koji se pre nekoliko godina ponovo vratio na modnu scenu i osvojio srca svih devojaka koje vole jednostavne komade koji se lako kombinuju.

 

Jedan takav ima i Dunja Jovanić, koja je na svom primeru pokazala da se moda iznova i iznova vraća. Ovakve kapute nosile su naše majke 70-ih i 80-ih godina prošlog veka.

 

Ukoliko odaberete krem, kao što je to Dunja uradila, vodite računa kako ga kombinujete, mada se dobro uklapa sa skoro svim bojama. Ukoliko ne želite da razizikujete jedan u crnoj boji će rešiti sve dileme. 

Trenč mantili su u osnovi ostali isti još od kada se u jednom takvom pojavila Odri Hepbern u filmu „Doručak kod Tifanija“ – i postavila modni trend koji ne prolazi.

 

Ovi današnji su malo modifikovani, sa nekim drugačijim detaljima, mužinama i lepšavosti, ali trenč mantili ostaju – kao i mala crna haljina – nezaobilazna klasika.

Svaka žena treba da ima jedan takav, jer on je bio i ostaće odevni komad koji se nosi svuda, sa svime i uz gotovo sve.

 

Dakle, ne časite časa, otvorite mamin ormar, a ako ne pronađete ni jedan treč mantil, pravac neka od radnja, jer jedan takav može postati vaš za manje od 3.000 dinara. 

 

Bonus video:

Dunja Jovanić izgleda savršeno i u majici od 1.000 dinara