da li biste ih nosili?

Jedna Srpkinja ga nosi bolje od pola Holivuda: Ovaj trend baca influenserke u modnu groznicu, ali mnoge ga neće probati

0

Da u Srbiji u ovome izađete iz kuće, verovatno biste dobili mnogo zbunjenih pogleda.

Olivija Kulpo u gaćicama-šortsu  Njujorku
Olivija Kulpo u gaćicama-šortsu Njujorkufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Svakog leta čitamo komentare na društvenim mrežama da su šortsevi postali tako kratki da samo što ne izlazimo iz kuće u donjem vešu i, po svemu sudeći, to bi moglo i da se dogodi jednog dana.


Štaviše, trendseterke uveliko nose gaćice-šortseve na javnim događajima, a neki od ovih komada su prava mala modna remek-dela.


Jedan od takvih odevnih predmeta svako su gaćice modne kuće Miu Miu, pink izvezeni komad ukrašen aplikacijama cvetića od šljokica za koji treba izdvojiti više od 4.000 evra.

 


Neki od gaćica-šortseva o kojima se najviše priča ove jesenje sezone su, bez ikakve sumnje, samo donji veš, dok su drugi smela varijanta šortsa, a dizajneri se utrkuju u tome ko će osmisliti interesantniju verziju. Razlikuju se po krojevima, dubini, detaljima, printovima... a svi su, imali hrabrosti da ih nosite ili ne, vrlo zanimljivo viđenje ovog trenda.


Srpska influenserka Dunja Jovanić nedavno je ponela crni duboki model u kombinaciji s kožnim sakoom i Gucci torbicom i pokazala da nesvakidašnje gaćice-šorts mogu da se uklope u jesenji stil.

 


Njena koleginica iz Amerike Olivija Kulpo ponela je sličnu krem varijantu s kaputom i belom košuljom, a sve je "začinila" Bottega Veneta torbom i slingback cipelama. U galeriji pogledajte njen i stajlinge još nekih poznatih devojaka.

 

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

 

BONUS VIDEO

Trendi bordo torba Tamare Kalinić

 

makonda-tracker