nećeš ti meni...

Poruka je jasna kao dan: Stručnjakinja za govor tela otkrila šta se desilo izmešu Salme Hajek i Nikol Kidman

Kidmanova je poručila Salmi - nećeš ti da mi kažeš gde ću da idem 

ŠTA SE DESILO IZMEŠU SALME HAJEK I NIKOL KIDMAN?foto: tik tok printscreen / gala.fr

Čuvene holivudske dive, Salma Hajek i Nikol Kidman, našle su se u centru skandala nakon što je na mrežama osvanuo snimak na kojem se vidi da su se koleginice bukvalno pogurale na crvenom tepihu.

 

Snimak njihovog sukoba sa  Nedelje mode u Parizu obišao je svet, a onda su svi pokušali da proniknu u odnos ove dve poznate dame. 

 

Budući da se ne zna mnogo toga o njihovom nekadašnjem odnosu i da do sada nije bilo sukoba među njima odgovor na to šta se sada dogodilo pokušala je da da stručnjakinja za govor tela.

Nikol i Salma su stajale ispred fotografa sa Kejti Peri kada je naizgled došlo do svađe, očigledno zbog toga što je Salma povukla australijsku zvezdu kada su zamoljeni da poziraju zajedno.

 

Stručnjak za govor tela Džudi Džejms dala je svoje mišljenje o tome šta se zaista dogodilo između glumica, nazvavši to 'Đavo nosi Pradu lekciju o statusnim signalima'.

 

- Revije na nedelji mode u Parizu su kombinacija prava borba za presto na A listi. Sačuvati dostojanstvo i eleganciju dok vas guraju i teraju da čekate satima su neophodne veštine, a Nikol Kidman ovde nudi nešto što izgleda kao majstorski kurs o zaštiti statusa  - objašnjava Džudi sukob.

Džudi veruje da nezgodna svađa potiče iz „problema etiketa“.

 

- Ovaj govor tela izgleda kao podsvesno pitanje etiketa, zasnovano na „pravilima“ modne kuće koja su verovatno složena kao Da Vinčijev kod -  sugeriše ona.

 

- Nikol izgleda srećno dok pozira sa svojom prijateljicom Salmom, stavljajući joj ruku oko ramena, držeći njihova tela odvojena. Problem bi možda prvo mogao da nastane kada se Nikol zatim okrene (sa kosom koja joj prekriva lice od kamera)  koja još uvek pozira.

 

NIKOL JE ODGURNULA RUKU KOLEGINICI I PRODUŽILA DALJE foto: EPA/VanStory, Debbie

- U drugom snimku možemo videti Salmu kako očigledno pokušava da pomeri Nikol od nje koristeći ruke, što joj je dalo moć, pa se ostetila superiornije.

 

- Nikol joj odguruje ruku, sugerišući da je taj dodir narušio neku vrstu tihog bontona i poručuje joj - Ja ću birati kada ću ići ili gde ću se pomeriti.

 

- Okreće se da poljubi Kejti, ostavljajući Salmu u neprijatnoj situaciji. Čini se da postoji neka tačka koja bi mogla da izgleda kao mala tačka sukoba pre nego što se Nikol okrenula i otišla.

 

Bonus video:

Tajna mladolikosti Salme Hajek