baš je briga

Posle incidenta s Nikol Kidman – pobegla u svoju oazu: Evo gde je nestala Salma Hajek nakon koškanja sa oskarovkom

Glumica živi punim plućima i apsolutno ne mari što ceo svet priča o njoj i to u negativnom kontekstu 

SALMA NE MARI ZA KOMENTARE UŽIVA NAKON SKANDALA foto: EPA-EFE/Peter Foley

Salma Hajek uživa na odmoru. Izgleda da holivudska zvezda pravi pauzu od brojnih obaveza nakon što je prisustvovala Nedelji mode u Parizu i zabavljala se sa svojim slavnim prijateljima dok je pratila svog supruga Fransou Anrija Pinoa na više revija.

 

Meksička ikona je nedavno dospela na naslovne strane nakon incidenta u sa koleginicom, Nikol Kidman. Glumica je viđena na reviji Balensijage dok se na crvenom tepihu fotografisala sa svojim prijateljima, uključujući Kejti Peri, koja je pozirala sa Salmom.

 

Viralni video prikazuje Nikol kako razgovara sa Salmom i odbija da se okrene i namesti se kako bi se fotografisala. U jednom trenutku je čak došlo i do fizičkog kontakta, kada je Nikol povukla Salmu za ruku, a već sledećeg se okrenula izašla iz kadra.

Nakon viralnog trenutka, koji je dobio veliki zamah na TikToku i Instagramu, Salma je podelila seriju fotografija na kojima izgleda fantastično. Ona je uživala na suncu i čini se ni najmanje nije marila za to što se dogodilo uprkos činjenici da joj komentari na društvenim mrežama nisu išli u prilog.

Glumica je ponela prelepu cvetnu haljinu sa volanima i prelepe sandale od kojih je bilo teško odvojiti pogled. Svoju kosu skupila je u visoki rep i zadovoljno pozirala pred kamerom. Obožavaoci su je pohvalili zbog  ležernog ansambla, dok su neki drugi još komentarisali viralni trenutak u Parizu.

- Moja lepa kraljice, ne pozivaj Nikol više ni na jedan događaj, jer ona pravi nevolje -  napisala je jedna osoba na španskom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Tajna dobrog izgleda Salme Hajek