impresivno

Modni okršaj lepotica za kojima žudi Holivud: Salma Hajek i Eva Logorija opčinile Kan izdanjima vrednim divljenja

0

Teško je bilo proceniti koja je bila bolje stilizovana i koja je zračila sa više seksepila 

GLUMICE OPČINILE IZDANJIMA U KANU
GLUMICE OPČINILE IZDANJIMA U KANU foto: Domine Jerome/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na 5. večeri Kanskog festivala na crvenom tepihu su se pojavile brojne poznate dame, ali se čini da su Eva Longorija i Salma Hajek bile one koje su plenile pažnju i izazvale lavinu komentara koji su bili upućeni njihovim savršenim stajlinzim.

 

Osim njih tu su bile i Selena Gomez, kao i Ema Stoun koja je ponovo ukrala pažnju svojim neverovatnim izgledom.

 

Ipak, Eva ne prestaje da nas oduševljava svojim izuzetnim stajlinzima, ali i Salma je prati u stopu. I dok je Salma bila u društvu svog supruga milijardera, Eva je crvenim tepihom prošetala sama.

 


Svi svetski mediji ovih dana prate dešavanja u Kanu, a Eva je jedna od onih dama koje se nalaze na listama najbolje odevenih.

 

Za ovo, 5. veče ona je odabrala prelepu plavu haljinu sa velikim izrezom do struka, koji je potpuno otkrivao njene kao izvajane noge. Preko njih padale su srebrne trake od draguljima koje su ukrale pažnju svih prisutnih. 

 

IZDANJE EVE LOGORIJE O KOJEM BRUJI KAN
IZDANJE EVE LOGORIJE O KOJEM BRUJI KAN foto: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Prorezi u predelu stomaka učinili su da njeno telo dođe u potpunosti do izražaja, pa mnogi kažu da skoro nisu videli seksepilnije izdanje lepe glumice.

 

Za njom nije zaostala ni Salma Hajek, koju je na crvenom tepihu pratio suprug, a koja je za ovu priliku odabrala svetlucavu crnu haljinu koja je istakla njen obline i učinila da izlgeda poput milion dolara.

 

SALMA JE SVE OPČINILA STAJLINGOM BOGINJE
SALMA JE SVE OPČINILA STAJLINGOM BOGINJE foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovaj upečatljiv autfit ona je upotpunila efektnim zlatnim nakitom i crnom torbom sa takođe zlatnim detaljima. Crnu kosu uvila je u blage talase, a na usnama je imala crveni ruž koji je celoj kombinaciji dao dozu glamura. 

 

Nema ko nije primetio da je uživala u svakom trenutku pažnje, a kako i ne bi kad važi za jednu od najzgodnijih i najlepših glumica koju je novija kinematografija imala.

 

Bonus video:

Izdanje Ivane Dudić na modno reviji u Beogradu 

 

makonda-tracker