jednostavno & efektno

Sinonim za jesen, šik i privlači pažnju: Najbolje obučena žena 2023. ovih dana ima novu modnu opsesiju

U poslednje vreme, popularna pevačica se iznova vraća istom dezenu kad bira svoje modne kombinacije i baš uvek ostavi sjajan utisak.

Tejlor Svift na meču svog dečka Trevisa Kelsijafoto: JON ROBICHAUD / UPI / Profimedia

Američka kantautorka Tejlor Svift je obeležila ovu i prošlu godinu jer je glavna zvezda svakog događaja, sa dodela nagrada odlazi ruku punih priznanja, Time ju je proglasio Ličnošću godine... a našla se i na listama najbolje odevenih žena 2023.


Štaviše, prošle godine je ona bila poznata ličnost čiji je stil najčešće pretraživan na Guglu, a nema sumnje da će tako biti i ove godine jer je izdanjima privlačila pažnju u svakoj prilici.


U poslednje vreme, u modnim kombinacijama Tejlor Svift ponavlja se isti motiv – karo šara, koju je nosila u više navrata proteklih mesec dana.


Najpre smo je na dodeli MTV VMA nagrada videli u Dior haljini žuto-crne boje...

 

Tejlor Svift na dodeli MTV VMA nagrada 2024.foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

... pa je na večeri u Njujorku nosila Ramy Brook mini-suknju u boji cigle i plavoj...

 

Tejlor Svift na večeri sa Điđi Hadid u Njujorkufoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

... a potom je pre nekoliko dana na meču Kanzas čifsa ponela komplet Vivienne Westwood sastavljen od korseta i mini-suknje na preklop u braon nijansama.

 

Tejlor Svift u kariranom kompletufoto: William Purnell/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia


Karirano se vraća svake jeseni


Karo dezeni odišu vintage stilom, vanvremenskim modnim izrazom i, kao takvi, ušli su u modnu klasiku.


Ovaj print se posebno vezuje za jesenju sezonu, kada s povratkom zemljane palete boja, koristimo svu raskoš maslinastozelenog, braon, žutog, burgundi, boje opalog lišća, a karirano daje nijansiranost na suptilan i šik način.

 


Sudeći po onome što smo videli u kolekcijama poznatih brendova za jesen i zimu 2024, kombinovanje kariranog bi ove sezone trebalo iskoristiti za slojevito oblačenje: na sakou ili kaputu, na pantalonama uz neutralan ostatak odeće ili na košulji ispod jednobojnog blejzera ili džempera.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Boja za doček Nove godine