modna inspiracija

Ideja za jesenji stajling za svaki dan: Hejli Biber posle porođaja uglavnom nosi džempere – uvek u istoj kombinaciji

0

Poznata manekenka u poslednje vreme je više puta nosila džempere, pouzdani jesenji komad s kojim nema greške, a uvek bira jednostavne i klasične modele i kombinuje ih na isti način.

Kendal Džener i Hejli Biber posle večere u poznatom losanđeleskom suši restoranu
Kendal Džener i Hejli Biber posle večere u poznatom losanđeleskom suši restoranufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Hejli Biber, ćerka glumca Stivena Boldvina i supruga pevača Džastina Bibera, donela je krajem avgusta na svet svoje prvo dete, a nedavno se vratila u javnost.


Losanđeleski paparaci u više navrata su fotografisali poznati par prilikom izlazaka na večeru u popularne restorane, a Hejli je svaki put ostavila utisak svojim stilom.


Kraljica trenda predimenzionirane odeće u svakoj prilici koristi komade baš takve komade kako bi zadržala udobnost i sakrila od pogleda stomačić posle porođaja, a više puta je nosila džempere.

 

Hejli Biber u Leset tamnosivom džemperu na kopčanje
Hejli Biber u Leset tamnosivom džemperu na kopčanjefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nekada na kopčanje, nekad jednostavne komade s tek dva dugmeta uz okovratnik, Hejlini džemperi posle porođaja su ili široki ili ravnog kroja, a mahom se opredeljuje za jednostavan dizajn i jednobojne džempere.

Do sada ih je u svim prilikama kombinovala sa ravnim farmerkama i cipelama, a nosila je manje poznate brendove kao što su Frankies Bikinis i Leset.

 

Hejli Biber je za izlazaka na večeru povodom godišnjice braka odabrala svoj stari bež džemper širokog kroja
Hejli Biber je za izlazaka na večeru povodom godišnjice braka odabrala svoj stari bež džemper širokog krojafoto: @HAILEYBIEBER/Instagram

U svakom slučaju, na prvom mestu je komfor koji ovi komadi pružaju, a manekenka preferira klasične džempere koje će moći da nosi i narednih sezona.

 

Svetlosivi džemper na kopčanje Hejli BIber koji potpisuje Frankies Bikinis
Svetlosivi džemper na kopčanje Hejli BIber koji potpisuje Frankies Bikinisfoto: @HAILEYBIEBER/Instagram

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker