skupa i vrlo nepraktična

Dan nakon večanja završila je u hitnoj pomoći: Tijaru sa venčanja Selin Dion ni jedna mlada ne bi poželela da ima

Selin je nosila tijaru od 2.000 Svarovski kristala, koja je bila toliko teška da joj je napravila ozbiljan zdravstveni problem 

ZBOG TIJARE SELIN DION JE ZAVRŠILA U BOLNICI foto: Ponopresse / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kada se Selin Dion venčala sa svojim pokojnim mužem Reneom Anđelilom 17. decembra 1994. godine potrudila da izgleda toliko božanstveno da joj je sve drugo bilo potpuno nevažno.

 

Mnogi su tog dana gledali u prelepu Selin, a ona od uzbuđenja nije osećala da joj tijara koju je nosila na glavi stvara problem, zbog kojeg je već sledećeg jutra morala da potraži hitnu medicinsku pomoć.

 

U video intervjuu koje je dala za Vog 24. aprila 2024. godine, umetnica i dobitnica Gremi nagrade otkrila je da joj je tijara za glavu, koja je bila prekriven sa 2.000 Svarovski kristala, prikačena za njenu glavu bila toliko teška da joj je napravila čvorugu i ranu na glavi.

Dion je objasnila da je tada nije osetila da je bilo šta boli.

 

- Kada si srećan, nema težine, nema problema, nema bola - podelila je svoje rezonovanje.

 

Međutim, kada je na svoj veliki dan ušla u baziliku Notr Dam u Montrealu, njeno samopouzdanje je bilo na testu.

 

- Počinjem da hodam i kažem: „Hoću li uspeti? Hoću li stići do svog budućeg muža? - ispričala je ona. - Ali kao što sam rekala, ’dotrčaću do tebe.‘ I jesam. Do kraja proslave, Dion je bila fokusirana na goste, zabavu, celu noć je svebilo odlično, ljudi su bili srećni. Ipak, kad sam otišla u svoju sobu i skinula tijaru shvatila sam da imam posekotinu, jer je pritisak bio prevelik - priznala je.

 

 

Jutro nakon što je zvanično postala Anđelilova žena, Dion se probudila i pronašla kvrgu „veličine jajeta na sred čela“ - otkrila je. Bol je bio toliko intenzivan da je rekla da je počela da gleda popreko. Pošto je sada bila udata za Anđelila, pevačica se prisetila kako se šalila sa svojim novim mužem.

 

Rekla mu je da nema izbor osim da trpi nju i njene nesreće.

 

- Sada je prekasno – venčani smo - dobacila mu je tada. Nakon posete lekaru ona je stavljen na antibiotike tri nedelje.

 

VENČANICA SELIN DION JEBILA VELIČANSTVENAfoto: Andrea Renault / Zuma Press / Profimedia

Iako je povreda bila ozbiljno, Dion je rekla da ne žali ni za čim od dana venčanja. Čak je priznala da bi kao svedočanstvo svoje ljubavi prema svom pokojnom mužu — sa kojim je bila u braku 22 godine pre nego što je umro od raka grla 2016. — nosila još složeniji veo i tijaru i venčanicu.

 

Selin je za tu specijalnu priliku i najlepšu u njenom životu, pre 30 godina nosila haljinu A kroja dostojnu princeze, sa ručno šivenom čipkom i kristalima, francuskom svilom i šepom od skoro 6 metara, za čije je šivenje je bilo potrebno 1.000 sati i navodno koštala 25.000 dolara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Venčanica minstarke Dubravke Đedović