dugo se krčkalo

Mnogi misle da je razlog – osveta: Kris Džener odbacila Megan Markl, a veruje se da je iza svega ova stara priča

Navodno se supruga princa Harija oseća poniženo jer se dvoumila da li da se uopšte zbližava s porodicom Kardašijan, a onda su je oni odgurnuli od sebe kao da je niko i ništa.

Megan Markl nedavno je pozirala na crvenom tepihu na gala večeri u organizacije Dečije bolnice u Los Anđelesu, a potom su se pojavile glasine da nije bila ni pozvana jer ju je obezbeđenje odmah nakon fotografisanja ispratilo do izlaza.foto: CraSH / Zuma Press / Profimedia

Otkako su napustili Englesku i skrasili se u Kaliforniji 2020. godine, princ Hari i Megan Markl pokušavaju da se izbore za svoje mesto u Holivudu, koje je vojvotkinji od Saseksa bilo veliki san dok je gradila glumačku karijeru, pre udaje za vojvodu.


Njen najveći domet bila je uloga u seriji "Suits", emitovanoj na jednoj kablovskoj televiziji u Kanadi, ali joj je brak sa sinom kralja Čarlsa III i pokojne princeze Dajane otvorio više vrata u elitnim krugovima. Izgleda, međutim, nedovoljno.


Otkako su stigli u Ameriku, Megan i Hari su u više navrata povezani s Kris Džener, čuvenom "mamadžerkom" sestara Kardašijan i Džener, koja važi za jednu od najmoćnijih žena u svetu poznatih. Pisalo se da su se Megan i ona zbližile, da planiraju saradnju, pa čak i da bi princ Hari i njegova supruga mogli da se pojave u rijalitiju "Kardašijanovi".

Kris Džener okrenula leđa Megan Markl?


Međutim, nedavno je Radar Online preneo tvrdnje izvora bliskog Kris Džener da je ona okrenula leđa Megan Markl i da neće sarađivati s njim.

 

Kris Džener jedna je od najmoćnijih žena u elitnim krugovima Los Anđelesafoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kris ima mnogo posla, a ljudi ne mogu da se ne pitaju da li je odustala od njih jer je videla katastrofalne rezultate anketa o Saseksovima – kaže neimenovana osoba bliska Kris.


Pojedini, s druge strane, tvrde da je u pitanju "odložena osveta" Kris Džener jer je Megan Markl nekada divno bila skeptična po pitanju toga da je povezuju s porodicom Kardašijan, u vreme dok je još bila Njeno kraljevsko visočanstvo.


U međuvremenu je Megan promenila mišljenje i bila je uzbuđena zbog mogućnosti da radi s Kardašijanovima... tako je da više nego ponižavajuće što su je odbacili – kaže anonimni izvor.

 

Megan Markl nikako ne uspeva da pokrene uspešan projekat nakon preseljenja u Kaliforniju.foto: EPA-EFE/Carlos Ortega

Navodno se supruga princa Harija posle svega oseća "poniženo" jer se dvoumila da li da se uopšte zbližava s porodicom Kardašijan, a onda su je oni odgurnuli od sebe kao da je niko i ništa.

 

Ova vest stigla je nakon glasina da Megan Markl nikako ne uspeva da pronađe i zadrži nekoga ko će biti na mestu izvršnog direktora njenog lifestyle brenda American Riviera Orchard, koji je osnovan pre više od pola godine.


Odnos britanske kraljevske porodice prema Kardašijanovima


Članovi Krune nikada nisu komentarisali niti na bilo koji način pominjali Kim Kardašijan i njene sestre Kortni i Kloi Kardašijan, odnosno polusestre Kajli i Kendal Džener.

Međutim, reklo bi se da o njima nemaju previsoko mišljenje jer uglavnom izbegavaju da se nađu na istom mestu, a navodno je najpoznatijoj članici porodice Kim Kardašijan bilo zabranjeno da dođe na obeležavanje Platinastog jubilieja kraljice Elizabete početkom 2022.

 

Kris Džener, Kim Kardašijan i Kajli Džener odavno su se probile do modne elite, ali srca kraljevske porodice ostala su ledena za njhfoto: Shutterstock by / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kim je boravila u Londonu tokom proslave 70 godina kraljice na tronu s tadašnjim dečkom Pitom Dejvidsonom, pa je "tražila karte" za žurku Bakingemskoj palati, ali su je nadležni – odbili.


Nakon što je Kim pre izvesnog vremena kupila ogrlicu pokojne princeze Dajane, britanski mediji su pisali da kraljevska porodica "nikada nije smatrala Kardašijanove zanimljivima", dok je kraljevski ekspert Valentin Lou istakao da veruje da su se oni tome nasmejali.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo poznatog telohranitelja s princem Harijem