njihovoj sreći nema kraja

U porodicu stiže 11. unuče: Donald Tramp podelio prelepe vesti - velika radost u domu poznatog političara!

Čuveni političar uskoro će postati deda i na sav glas je objavio te prelepe reči 

DONALD TRAMP POSTAJE DEDA PO 11. PUT foto: Profimedia

Donald Tramp otkrio je da je njegova ćerka Tifani Tramp trudna sa svojim prvim detetom. Tifani se udala za Majkla Bulosa u novembru 2022. tako da zapravo sve ide baš onako kako su planirali.

 

Majk ima 27 godina i naslednik je velike kompanije Boulos Enterprises. Rođen je u Libanu. 

 

Najmlađa ćerka bivšeg predsednika i biznismena srećni su i spremaju se da dočekaju svoje prvo dete.

Tokom svog nedavnog govora u Detroitskom ekonomskom klubu, bivši predsednik je govorio o svom uzbuđenju otkrivajući dobre vesti. Tramp je istakao da je Bulos odlučio da tu vest podeli na ovom važnom događaju.

 

- On je otac muža Tifani Tramp, Majkla, koji je izuzetan mlad momak - rekao je on. Tramp je pohvalio svoju ćerku i preneo vest.

 

- Ona je izuzetna mlada žena. Uskoro će dobiti bebu. Tako da je to lepo - rekao je o Tifani.

Tramp nije izneo više detalja, ali je publika oduševljeno aplaudirala. Tifani je Donaldova ćerka iz njegove prethodne veze sa Marlom Mejpls, koja mu je druga žena. Ovo će takođe biti Trampovo 11. unuk.

 

Tifanijev odnos sa Masadom Bulosom


Tifani se udala za Majkla u novembru 2022. Ovaj 27-godišnji biznismen rođen je u Libanu i naslednik je Boulos Enterprises, nigerijske kompanije koja se bavi sklapanjem vozila, uključujući motocikle i motore.

 

Par je proslavio svoju ljubav sa svojim prijateljima i porodicom na imanju Mar-a-Lago nakon što je biznismen zaprosio u vrtu ruža u Beloj kući sa 13-karatnim smaragdno brušenim dijamantskim prstenom vrednim oko 1,2 miliona dolara.

 

TIFANI TRAMP TRUDNA, ČEKA SVOJE PRVO DETE foto: Profimedia

Par se upoznao i u vezu uplovio 2018. nakon što su se upoznali na grčkim ostrvima kada je Tifani bila na odmoru sa Lindzi Lohan. Iako su nekoliiko puta viđeni u javnosti sa ostatkom porodice, oni se trude da se i dalje drže podalje od očiju javnosti.

 

- Srećna godišnjica ljubavi moja! Tako sam zahvalna što hodam kroz život sa tobom! - Tifani je napisala u novembru 2023, opisujući svoj dan venčanja kao „magični dan“.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kamala pobedila Trampa u svim ključnim stvarima