zbogom veganskoj ishrani

Lizo više ne izgleda ovako! Pevačica se prepolovila i otkrila fanovima svoju jednostavnu dijetu (JELOVNIK)

Popularna Lizo je, ponosna na svoj uspeh, odlučila da podeli s obožavaocima šta pojede u toku jednog dana kako bi sačuvala zdravlje i nastavila da gubi kilograme.

Lizo na dodeli Gremijafoto: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Pevačica Lizo godinama je bila primer za tzv. body positivity i isticala je da je zadovoljna svojim izgledom, ali je nedavno odlučila da se pozabavi svojim zdravlje i pokuša da se reši viška kilograma.


Ona nije krila da je bila šokirana nakon što je ismevana u jednoj epizodi animirane serije "South Park", a iako nije otkrila da li ju je to motivisalo da započne put transformacije, od tada osvajačica Gremija rapidno gubi kilograme.


Nedavno je podelila snimak nakom je vidimo u donjem vešu, kojim je pokazala da je već značajno oslabila, a mnogi spekulišu da iza svega svoji ozempik, lek za dijabetes koji slavni zloupotrebljavaju već neko vreme.

 


Lizo je sada otkrila deo svoje dijete, u kojoj su zastupljeni životinjski proteini, iako je pevačica godinama bila veganka. Ona je na Instagramu objavila snimke u kojima je pokazala svoje obroke, koji su sada raznovrsni i uravnoteženi.

Dnevni jelovnik Lizo

 

  • Doručak: voda s limunom, mafini od belanaca, prženi karfiol i voće
  • Ručak: voda od bamije, obrok-salata s pilećim krilcima i mnogo senfa, domaći čaj od breskve
  • Večera: Grilovana piletina sa šargarepama i šparglom

 

 

Pevačica je otkrila i da je tokom boravka u Japanu otkrila koliko hrana može biti ukusna i nemasna, pa je zavolela suši i japanski omlet, a posebno joj se dopada to kako se osećala dan nakon što je uživala u japanskoj kuhinji.


Posle probanja i istraživanja, shvatila sam da mi životinjski proteini daju više energije, pomažu da smršam i da se izborim s "moždanom maglom" – iskrena je Lizo, koja ipak ističe da je i veganski način ishrane zdrav, pa se nada da će jednog dana da se vrati "sirovoj, alkalnoj, veganskoj dijeti".


U pitanju je režim zasnova na bilnoj ishrani koji teba da promeni kiselost organizma, tako da pH bude osam ili viši.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Da li je dijeta po krvnim grupama opasna?