intrigantno

"Veruj mi, nisu više na listi!" Zbog čega je Pi Didi odjednom prestao da poziva Vilijama i Harija na svoje žurke?

Pre više od 10 godina, imena Vilijama i Harija vezivala su se za Šona Kombsa, a sada su se mnogi toga prisetili u jeku optužbi protiv repera.

Braća Vilijam i Hari bili su do jednog trenutka na listama zvanica Šona Kombsa za lude žurkefoto: EPA-EFE/Yui Mok / POOL

Uhapšeni muzički mogul Šon Didi Kombs centralna je tema natpisa svetskih medija nakon mnogobrojnih optužbi za koje se tereti.

 

Mnoge poznate ličnosti povezane su s njim nakon što je na videlo dospelo sve ono što je navodno radio poslednjih decenija, a većina njih se ili brani ili bira da ćuti.

 

Imena koja se takođe pominju jesu i imena slavnih članova britanske kraljevske porodice, Vilijama i Harija, braće koja su često bila pozivana na njegove lude žurke.

Naime, autor i stručnjak za kraljevsku porodicu Kristofer Andersen tvrdi da je Didi prestao da zove braću na svoje žurke otkako su se "smirili" i postali porodični ljudi, navodi se.

 

Njihova imena povezana su s Didijevim nakon što je svetlost dana ponovo ugledao intervju iz 2011. godine, gde je posrnuli mogul pričao kako želi da braću "dovede na svoje žurke".

 

Didi je zvao i Vilijama i Harija dok su bili mladi i upadali u nevolje. Očito, tada su prinčevi bili glavni u naslovima dok su bili redovni na ludim žurkama po noćnim klubovima po Londonu. Didi ih je zvao, ali oni su mudro odbijali te pozive, a nakon što su se Vilijam i Kejt verili, Didi je shvatio poruku i prestao obojicu da ih zove — navodi Andersen.

 

 

 

I Vilijam i Hari su bili redovni u klubovima i "lako su mogli da prihvate poziv za njegove žurke", ali "zahvaljujući ljudima iz palate, izbegli su metak", navodi Andersen.

 

Veruje se da ih je Kombs upoznao kada je nastupao na dobrotvornom koncertu u čast njihove pokojne majke, ledi Dajane, 2007. godine.

 

Didi je bio uporan u tome da privolu braću na svoje žurke, ali ljudi iz palate to nisu dozvoljavalifoto: EPA/JUSTIN LANE

Kombs je tokom gostovanja u šouu Grejema Nortona 2011. godine otkrio da je prinčevima upućivao pozive.

 

Više ne — rekao je Norton, uz opasku da se Vilijam ženi, pa je zamolio Kombsa da "ne upropasti kraljevsko venčanje", a Kombs je bio kratak i oštar.

 

Veruj mi, nisu više na listi zvanica — rekao je tada.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU