čista klasika

Nabavite ovakav i nosićete ga narednih 50 godina: Anđelina Džoli je pronašla romantičan kaput bez roka trajanja

Iako u poslednje vreme nema običaj da nosi staru odeću, glumica je viđena na aerodromu u Njujorku u kaputu kojim nas je oduševila prošle zime, spoju klasičnog kroja i šik detalja.

Anđelina Džoli mogla bi da osvoji Oskara za ulogu Marije Kalas u filmu "Marija"foto: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli (49) proteklih godina se držala malo postrani kada je reč o javnosti, ali u poslednje vreme često imamo priliku da je viđamo i divimo joj se.


Glumica i režiserka pokrenula je, name, svoj modni brend Atelier Jolie i igrala glavnu ulogu u filmu "Marija" Pabla Laraina, koja bi mogla da joj donese nominaciju za Oskara.


Lepa Anđelina uživa u plodovima svog vrednog rada i svakodnevno je viđamo nasmejanu u raznim prilikama, a uz to je uobičajeno elegantna.

Glumica neguje sveden, damski stil već godinama, jednostavan način odevanja u ne više od dve po boje po stajlingu, oštrih linija i klasičnih krojeva, a poseban utisak ostavlja svojim odabirom kaputa.


Najnoviji primer je model koji odiše vanvremenskom romantikom, kaput koji seže do gležnjeva i lepršav je, što daje koraku razigranost i vedrinu uprkos crnoj boji.

 

Anđelina Džoli u crnom, dugačkom kaputu, s Saint Laurent torbomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Anđelina se opredelila za blago predimenzionirani kaput s dugačkim reverima koji se vezuje oko struka i time na suptilan način ističe figuru, a poseban detalj su prljavobele zakrpe na rukavima i jednoj strani grudi.

 

Anđelina Džoli u crnom, dugačkom kaputu na aerodromu u Njujorkufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je, inače, Anđelinin stari kaput, u kom smo imali priliku da je vidimo i 2023, a dok ga je sada ponela uz crne salonke, prošli put je ovaj komad kombinovala sa kožnim kratkim čizmama.

 

Anđelina Džoli nosila je isti kaput kada je sa ćerkom Zaharom posetila svoj njujorški butik prošlog decembrafoto: Iggi / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir