dugo traje i mnogo utiče

3 znaka potpuno vraća u prošlost! Astro prognoze za retrogradni Jupiter od 9. oktobra 2024. do 4. februara 2025.

Retrogradni Jupiter imaće veliki uticaj na svih 12 znakova Zodijaka, a nekima će vratiti u život stare partnere, posao, šefove...

Šta nam nosi retrogradni Jupiter sve do februara 2025?foto: Shutterstock, Alla Simacheva

Od 9. oktobra do 4. februara čeka nas retrogradni hod Jupitera. Pošto Jupiter proširuje naše ambicije, u retrogradnoj fazi nas tera da razmišljamo o tome koliko nam je potrebno ostvarenje ovih želja i koliko dubljeg rada treba da se uradi za najveći rezultat.

 

Retrogradna faza bilo koje planete je njen najbliži pristup Zemlji, što znači „pritisak“ na jednu od sfera života svake osobe.

 

U slučaju Jupitera u Blizancima, ovo je, pre svega, produbljivanje u proces nekog znanja, veštine, kao i proširenje kontakata. Ako ste u periodu od 15. jula do 9. oktobra započeli obuku, novi trgovinski projekat ili neku vrstu projekta u informatičkom biznisu, onda ćete od 9. oktobra 2024. do 4. februara 2025. godine preispitati ovo.

 

 

Verovatno ćete morati ponovo da razmislite o tome šta je urađeno, da se vratite prethodnim kontaktima i vezama koje su potrebne za sprovođenje vašeg plana.

 

Retrogradni Jupiter je odličan period za prepravku dokumenata, povratak u školu i uspostavljanje kontakata sa rodbinom. Verovatno je da će pre 4. februara 2025. mnogi od nas takođe želeti da unaprede neku veštinu (pisanje, jezik i vožnja ili podučavanje).

 

Blizance, Strelčeve i Device retrogradni hod Jupitera vraća ka prošlostifoto: Teo Tarras/Shutterstock

Na koga će retrogradni Jupiter najviše uticati?

 

Pošto će se planeta kretati unazad u znaku Blizanaca, onda će Blizanci i Strelac (sazvežđe suprotno) morati da se vrate na mnogo načina u prošlost. Na primer, bivšem partneru ili starom radnom mestu, ili ćete možda morati da dokažete i usavršite neku titulu, veštinu.

 

Da biste uspešnije prošli ovu fazu, trebalo bi da dozvolite sebi da preispitate određene ambicije, kao i odnose, i da ne brinete da će se bivši partneri vratiti; to je normalno za ovaj period.

 

Retrogradni Jupiter neće biti ništa manje važan za Device, jer se vraća u sektor karijere i statusa, kao i šefova i autoriteta. To znači da će se stari šefovi možda vratiti u živote predstavnika ovog znaka, a takođe će morati da preispitaju svoje planove za karijeru. Moguće je da će doći do „zamrzavanja“ napredovanja u karijeri.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.