za njih možda niste čuli

Ušle su mu u život na neuobičajen način i promenile ga zauvek: Svi znamo Hejli, a Eminem ima još ćerki kojima se ponosi

Budući da je u godinama svog vrtoglavog uspona reper u pesamama pominjao svoju ćerkicu Hejli, koja trenutno čeka bebu, mnogi ne znaju da je on tada još dveju odraslih devojaka.

Eminem u spotu otkrio da je njegova ćerka Hejli trudna i da on postaje deka.foto: Eminem/Shady Records/Vevo / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Eminem, američki reper kog je juče "Billboard" stavio na 12. mesto liste najvećih pop pevača 21. veka, ovih dana ima mnogo razloga za radovanje.


Kako je otkrio u svom spotu za pesmu "Temporary", on će uskoro postati deka, budući da je njegova ćerka Hejli u drugom stanju.


Mnogi su iznenađeni time kako je vreme brzo proletelo jer se Hejli sećamo kao male devojčice iz Eminemovih pesama s početka dvehiljaditih, a zanimljivo je to što ni reperovi najveći fanovi ne znaju da ona nije jedino njegovo dete.

 

Eminemove tri ćerke

 

Eminem je Hejli dobio s bivšom suprugom Kim Skot, koja je često pominjana u njegovim hitovima, a jednom prilikom je istakao za "Rolling Stone" da je to što je i otac njegov "dvostruki život".

Vodim klinke u školu, pokupim ih, učim ih pravilima... Ne kažem da sam savršen otac, ali je najvažnije da budem tu za svoju decu i podignem ih na pravi način – objasnio je reper.

 


Pored 28-godišnje Hejli Džejd Skot, Eminem se smatra tatom Alane Mari Skot (31), ćerkom Don Skot, sestre reperove bivše žene Kim. Nakon što je njena majka počela tešku borbu protiv zavisnosti od narkotika početkom dvehiljaditih, Eminem je odlučio da usvoji devojčicu.

 


Ja sam staratelj moje sestričine – rekao je davne 2004. za "Rolling Stone".Ona je deo mog života otkako se rodila. Uglavnom je bila kod Kim i mene, živela je s nama gde god da smo bili.


Pre nekoliko godina reper je pomenuo da mu je Alana, koju zove Lejni, kao ćerka, a i nju je, kao Hejli, pominjao u više pesama.

Alana je danas uspešna blogerka koja se bavi putovanjima, a prošle godine se udala za svog dugogodišnjeg dečka Meta Milera u Mičigenu i Eminem je bio taj koji ju je ispratio do oltara.

 

Njena majka je preminula 2016. godine, najverovatnije od predoziranja, kako su pisali američki mediji.

 

Eminem, takođe, ima i ćerku Stivi Lejn Skot (22), koja je rođena 2002, a biološko je dete reperove bivše supruge Kim i njenog nekadašnjeg dečka Erika Hartera.

 

Eminemova najmlađa ćerka Stivi Lejn Skot foto: stevielainee/Instagram

 

Muzičar je najpre bio u braku s Kim od 1999. do 2001, a ona je u međuvremenu počela da se viđa s Harterom i dobila ćerku Stivi.

 

Eminem i Kim su se zatim pomirili i ponovo venčali 2006. (i razveli posle četiri meseca), a on je malo pre toga zvanično usvojio njenu ćerku.
Stivi je pre nekoliko godina na društvenim mrežama saopštila da se identifikuje kao nebinarna osoba i da koristi sve zamenice kada govori o sebi.

 

Ona je dugo u vezi na daljinu s poznatim tiktokerom Deklanom Džejsom, a ima veliku podršku fanova na internetu zbog svoje otvorenosti.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO
Reper nikad nije čuo za Silvanu Armenulić