uspomene

"SMRT JE TREBALO DA BUDE MOJE DNO, MOJ KRAJ": Dva sata ga je delilo od kobnog trenutka, a sve zbog predoziranja!

0

Slavni reper je u poslednjem trenutno stigao u bolnicu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reper Eminem se na društvenoj mreži Instagram pohvalio kako je "čist " već 12 godina, te pokrenuo niz pozitivnih komentara ponosnih fanova, koji su ga sve te godine pratili u stopu i podržavali da se drži svoje odluke. Kako ne deli često intimne trenutke, ovaj potez nema ko nije pozdarvio.

 

"Čistih 12, u knjigama. Ne plašim se", poručio je on u opisu fotografije, 12 godina otkako je umalo umro pošto se slučajno predozirao.

 

Kako je jednom prilikom ispričao tamošnjim medijima, reper je svojevremeno pio i do 30 tableta protiv bolova, kao i 40 do 60 pilula za smirenje.

 

"Ne znam u kom je to točno trenutku postao problem... Sećam se samo da mi se sve više i više sviđalo", otkrio je on u jednom dokumentarcu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem) on

 

Dok je radio na "8 Mile"-u, shvatio je da ga muči nesanica, a radio je po 16 sati dnevno. Tada mu je jedan prijatelj otkrio jedan lek za spavanje, na koji se on brzo "navukao". Pošto se predozirao, rečeno mu je da je u sebe uneo "ekvivalent 4 kesice heroina"

 

"Da sam dva sata kasnije došao u bolnicu, bio bih mrtav. Otkazivali su mi organi, jetra, bubrezi, sve... Stavljali su me na dijalizu i nisu mislili da ću da preživim. Smrt je trebalo da bude moje dno, moj kraj", ispričao je on za strane medije jednom prilikom, a onda se i zakleo da više nikad neće ni da takne drogu.

 

foto: Profimedia

Nije mu bilo lako, ali je znao da je tako najbolje, najviše zbog dece. Stalno je ponavljao kako želi da bude tu tokom njihovog odrastanja. Elton Džon ga je proveravao jednom nedeljno da li je isttrajan u ovoj želji i tako mu je mnogo pomogao. Pričali bi dugo i o svemu, a muzičar nije krio svoju sreću pošto bi shvatio da Eminem nije skrenuo sa puta.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker