može i ovako

Kako se Monika Beluči doteruje za svadbe? Filmska diva je svesno napravila najveći modni prestup, a mi znamo i zašto

Jedna od najpoznatijih žena sveta proteklog vikenda je bila kuma na venčanju legendarnog golmana i novinarke, a njen stajling je privukao mnogo pažnje.

Monika Beluči na britanskoj premijeri filma "Bitlđus, Bitlđus"foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kada pomislite na filmsku divu Moniku Beluči, prva asocijacija su vam dugačke haljine sirena-kroja, dekoltirane i pripijene, ali je glumica za venčanje na kom je bila kuma pre nekoliko dana odabrala nešto sasvim drugačije.


Slavna Italijanka, koja je početkom nedelje proslavila 60. rođendan, proteklih godina uspešno kombinuje vrhunsku eleganciju s praktičnošću i udobnošću, pa je sve češće viđamo u šik odelima.


Tako je bilo i na svadbi golmana Đanluiđija Bufona i novinarke Ilarije D'amiko, na kojoj je Belučijeva bila kuma, a romantično venčanje organizovano je u vili "Oliva" u gradu Luka.

Belučijeva je na slavlje stigla sa svojim emotivnim partnerom i čuvenim rediteljem Timom Bartonom, a par je bio modno usklađen i odeven u klasična crna odela.

 

Monika Beluči i Tim Barton na svadbi Đanluiđija Điđija Bufonafoto: IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Dok je režiser nosio plavo-crnu košulju , Monika je odabrala belu košulju na kopčanje ispod koje se nazirao crni top, a preko svega je ponela crni komplet.

U pitanju je predimenzionirani sako s naglašenim ramenima i vrlo širokim reverima, uz duboke pantalone širokih nogavica, što je definitivno spoj s kojim nema greške kada je reč o modi. Međutim...

 

Monika Beluči i Tim Barton na svadbi Đanluiđija Điđija Bufonafoto: IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Mnogi komentarišu da je glumica, kao kuma i najbolja prijateljica mlade, morala da zna da se crna boja ne nosi na venčanju, jer se smatra lošim znakom. "Razumem da je to njen stil, ali mogla je da napravi izuzetak jedan dan", "Stvarno izgleda bezveze da kuma izgleda kao na komemoraciji", "Monika je morala mnogo bolje"... neki su od komentara.

 

Zašto Monika Beluči stalno nosi crno?

 

Belučijeva već godinama zaista nosi uglavnom crnu odeću, a jednom prilikom je objasnila da je to njen izbor jer ne voli da trenira, pa na ovaj način stvara optičku iluziju vitkije figure.

 

Monika Beluči i Tim Barton na svadbi Đanluiđija Điđija Bufonafoto: IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

– Nemoguće je ići u teretanu uz moj užurbani način života. Da ustanete ujutro u pet sati da biste vežbali? Ne vredi toga! Umesto napornog vežbanja u teretani, ja često nosim crno. Mnogo je zgodnije i zabavnije – istakla je jednom prilikom Monika.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Venčanje Sergeja Trifunovića