modni saveti

I old money stil i besprekorna elegancija: 4 saveta kako da uklopite najmoćniju i najtrendi boju jesenje sezone

U paletni jesenjih boja svake sezone se istakne prelepa nijansa vina i postoje fenomenalni načini kako da se kombinuje s drugim bojama za najbolji utisak.

Burgundi je kraljica među jesenjim nijansamafoto: Nadya Korobkova/Shutterstock

Burgundi boja je dobila titulu najmodernije boje i još ne planira da odustane od svoje pozicije! Uz njenu pomoć možete stvoriti monohromatski izgled koji će garantovano izgledati besprekorno.

 

Ipak, postoji još jedno rešenje, a to je kreirati moderne kombinacije sa burgundi bojom i nijansama koje se s njom savršeno slažu.

 

Pitanje je samo: koje nijanse treba kombinovati sa glavnom bojom jeseni? Ove ideje će biti dobitne!

 

Čokolada

 

Burgundi je neosporan trend sezone. Ipak, nije jedini koji je uspeo da privuče pažnju modnih influensera. Na listi aktuelnih nijansi možete videti i čokoladu! Ovu lepu i prirodnu boju lako je stilizovati sa burgundi kao nijednu drugu.

 

To je zato što tamne, plemenite i duboke nijanse izgledaju harmonično zajedno. Ovakva kombinacija se obično koristi za old money stila. 

 

 

Siva

 

Ko je rekao da je sivo dosadno? Već je svima postalo očigledno: jedna od najmodernijih kombinacija sezone je bordo + siva! Sigurno svaka modna devojka ima bar jednu stvar diskretne nijanse u svojoj garderobi, tako da vam neće biti teško da je kombinujete sa burgundi. Imajte na umu da siva boja može biti bilo šta od tamnog grafita do svetlosrebrne.

 

Bež

 

Bež ne izlazi iz mode već decenijama: njena kombinacija sa burgundi bojom ne može se zanemariti. To može biti tamna peščana nijansa ili veoma hladna „kamel“ boja; cela paleta će odgovarati! Za početak, dodajte dodatke u bež nijansama svom izgledu: torbica ili jesenja kapa će biti dovoljna. Wow efekat je definitivno zagarantovan!

 

Bela Hadid u neobičnoj kombinaciji kamel suknje i burgundi jaknefoto: VR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Crna

 

Crna je bezvremenski klasik koji se savršeno slaže sa bilo kojom nijansom, a burgundi nije izuzetak. Nosite crni gornji deo i burgundi donji deo, zamenite ih ili čak koristite jedan kao mali detalj. Na primer, kombinujte šešire, beretke i trake za glavu u vinskim nijansama sa tamnim bomber jaknama i kaputima.

 

Amal Kluni kombinuje crnu i brugundifoto: TatianaK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tamnoplava

 

Hrabra odluka: burgundi u kombinaciji sa tamnoplavom. Izaberite boju noćnog neba ili misteriozne dubine okeana. Glavna stvar je da koristite samo duboke nijanse. Čak i mali detalj će biti dovoljan: beretka ili tašna. Aristokratski i udoban stil je uvek dobra ideja za sve devojke, poput kombinacija koje je nosila Bler Valdorf u "Tračari".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)