ASTROLOGIJA

Kraj Mesečevog trigona sa Jupiterom donosi im olakšanje: 3 znaka Zodijaka čeka rešavanje problema i uspeh od 3. oktobra

Sloboda i sreća, konačno!  

3 ZNAKA ČEKA USPEH I SREĆA OD 3. OKTOBRA foto: Shutterstock / Miljan Zivkovic

Ako zavirite u zvezde od 3. oktobra videćete da ako se dovoljno trudite, možete postići obilje koje nam je potrebno.

 

U četvrtak, tri horoskopska znaka će osetiti veliko olakšanje, jer se završava Mesečev trigon sa Jupiterom. Oni će konačno moći da se uzdignu iznad problema i konačno ih pobede. 

 

Horoskopski znaci Bik, Lav i Devica će učestvovati u toj dobroj energiji Jupitera dok se Univerzum stara da ne pogreše. Postojeće borbe će morati da sačekaju ili će morati da odu. Sloboda i sreća konačno nadvladaju nevolje.Ova pobeda je dugo čekala. Zaslužili ste je.

Borba se završava za tri znaka zodijaka 3. oktobra 2024:


1. Bik


Najneverovatnija stvar će se desiti u tvom životu i na kraju ćeš se osećati kao da si imao odgovore u sebi, sve vreme. Ovo se odnosi na to kako doživljavate borbe koje vas trenutno muče. Da li su one tako ozbiljne kao što verujete, ili je ovo samo prolazna faza?

 

Stvari počinju da imaju smisla za vas, dok Mesec 3. oktobra u trigonu sa Jupiterom, shvatate da borba nije ono što je najvažnije u vašem životu. Previše ste se posvetili tome i tek sad vidite da je to bila greška.

 

Bik se sada može radovati novom načinu razmišljanja, jer je tranzit Mesečevog trigona Jupiter tu da vam pokaže svetlu stranu stvari. Zašto se više boriti kada možete ili prihvatiti i krenuti dalje, ili odbaciti i krenuti dalje? U svakom slučaju...možete pustiti probleme i biti srećni.

BIKOVIMA SE VRAĆA SREĆA OD 3. OKTOBRA foto: Shutterstock / Dzhulbee

2. Lav


Tokom Mesečevog trigona sa Jupiterom, osećaćete se toliko nepokolebljivim da nešto uradite da nećete imati vremena da razmislite o tome kolika je to borba. Od 3. oktobra možete da se distancirate od borbe  i konačno uživate u uspehu.

 

Pošto imate na svojoj strani Mesec u trigonu sa Jupiterom tokom ovog dana, Lave, videćete da počinjete da se osećate manje opterećeni ovom borbom i svesniji ste ideje da je život više od puke borbe.

 

Ovaj dan vam donosi snagu i nadu i omogućava vam da vidite da u vašem životu postoji mnogo više od toga da se držite jedne stvari koja vam nikada ne donosi radost...ili olakšanje. Ova tvoja borba je možda doživela svoj poslednji dan.

LAVOVIMA SE VRAĆA SREĆA OD 3. OKTOBRA foto: ANTON URICH/Shutterstock

3. Devica


Iako ne želite da vam lekcije brzo uđu u život, ipak znate da ih morate naučiti ako želite srećno da nastavite dalje. Borili ste se sa ovom jednom stvari već godinama, a lekcija koju ćete dobiti na današnji dan, 3. oktobra, tokom tranzita Mesečevog trigona Jupitera, je ona koja vam govori da je u redu da je pustite.

 

To znači... pusti borbu. Da li je to tako lako uraditi? Ne, ali to ne znači da je i nemoguće. Ako lekcija dana pokušava da vas navede da vidite da ste vi zaduženi za to kako doživljavate borbe svog života, onda ćete tokom Mesečevog trigona sa Jupiterom sve ovo videti kao neophodno i privremeno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija?