njen način

Kako je Aleksandra Radović bez gladovanja smršala 10 kilograma? Režim & jelovnik sa trik savetom zlata vrednim

Aleksandra Radović ima vitku liniju i u odličnoj je formi, a ne krije da su za to zaslužni trening i ishrana.

Aleksandra Radović uvek izgleda sjajnofoto: F.S./ATAImages

Pevačica Aleksandra Radović jedna je od žena s najvoluminoznijim glasom i posebnim talentom na domaćoj javnoj sceni. Ona je veoma fit i ne krije da obožava da trenira, a to radi ujutru. 

 

Kao i većina žena, i ona je imala svojevrsna variranja u kilaži, ali uspela je da redovnim treningom i pažljivom ishranom smrša 10 kilograma, te je sa 70 "spala" na 60 kilograma, i to u režimu bez gladovanja.

 

Ipak, jasno je da to ne može da se postigne bez odricanja, a ključna stvar koje se odrekla jeste testo. Njen trik savet za dobru liniju jeste vežbanje svakog jutra i izbacivanje testa iz ishrane.

 

 

— Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna, testa i ostalih namirnica koje goje. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado.

 

Pored ishrane, osnovni deo Aleksandrinog režima za vitak izgled i dobar osećaj u sopstvenoj koži jeste jutarnji trening.

 

 

Trening Aleksandre Radović

 

— Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma - kaže pevačica i dodaje da su važni disciplina i kontinuitet:

 

— Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne sme da bude izgovor. Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proleće i leto praktikujem i brzi hod u prirodi. Volim parkove i šume — poručila je ona za Hit Informer.


Ona rado posećuje teretanu.


Volim čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom. Ma sve mi prija! Vrlo često kada imam gostovanje u nekom jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije sa sve šminkom odem na trening. Baš se trudim da ne propustim nijedan trening —  otkrila je pevačica.

 

Aleksandra Radović obožava jutarnje treningefoto: F.S./ATAImages

Jelovnik Aleksandre Radović

 

DORUČAK:
Žitarice sa jogurtom

 

RUČAK:
Piletina i spanać

 

VEČERA:
Salata od mešanog povrća

 

Bonus video

SRDAČAN SUSRET KUMOVA! Aleksandra Radović i Sergej Ćetković zajedno u Crnoj Gori