jesen sa stilom

Ima moć da začini i najdosadniji autfit: Otkačeni kaput Nine Badrić prava je modna inspiracija & ultimativni hit jeseni

Uz ovaj komad blistaćete gde god da se pojavite.

Nina Badrić je prava modna inspiracijafoto: Instagram / badrich

Nina Badrić (52) poznata je po tome što se ne boji da eksperimentiše s modom, često kombinujući nespojive elemente na jedinstven način.

 

Njen stil odiše samopouzdanjem i kreativnošću, a svaki njen autfit dokazuje da je modna hrabrost jedna od mnogih vrlina koje je krase.

 

Svojim najnovijim stajlingom još jednom je pokazala da moda za nju nema pravila, već je prilika za igru i izražavanje.

 

Na svom Instagram profilu, Nina je objavila video na kojem se vidi kako uživa u kafi sa prijateljem, a pažnju je privukla jednim krajnje interesantnim komadom.

 

Naime, ovom prilikom ona je ponela neodoljivu dugačku bundicu u animal printu koja je prava poslastica za sve modne znalce.

 

Iako biste u prvi mah pomislili kako se ovaj čupavi kaput jedino može uklopiti sa nekom elegantnom haljinom ili monohromatskim odelom, svojom nesvakidašnjom kombinacijom slavna pevačica dokazala je sasvim suprotno.

 

Naime, ovo malo modno remek-delo Badrićeva je uspela vešto da transformiše u svakodnevni, kežual komad.

 

Takav efekat postigla je na sledeći način: ispod bunde nosila je sportski set u crno-beloj kombinaciji, koji je dodatno osvežila kul patikama, čime je postigla savršen spoj udobnosti i stila.

 

Utisku trendi ležernosti doprinela je i pevačicina uredno zalizana frizura, kao i minimalistički mejkap.

 

Trendseterke širom sveta sve više se odlučuju da ovaj smeli komad kombinuju sa trenerkama i duksevima, što savršeno ide u prilog najaktuelnijem modnom pravilu a to je – da pravila nema!

 

 

Ovakva bunda i najdosadniji stajling može učiniti zanimljivim, a savršeno ide i sa printovima i bojama koji su na prvu pomisao potpuno neuklopljivi sa animalnim dezenom.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Nina Badrić proslavila 50. rođendan