"30 minuta pre nego što dođe đavo..."

Svima koji su išli na Didijeve žurke davao je isti savet: Denzel Vašington je sa ženom pobegao zbog onoga što su videli

Slavni glumac navodno je sa suprugom izjurio s jedne od zabava Šona Kombsa, a usput se posvađao s njim i pred svima vikao da reper nema poštovanja ni prema kome.

Denzel Vašington u filmu "Gladijator 2"foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon hapšenja Šona Kombsa, hip-hop mogula poznatijeg pod nadimcima Pi Didi i Paf Dedi, počelo je glasnije da se priča o onome o čemu se decenijama nagađalo – pravoj prirodi njegovih čuvenih žurki.


Zabave na kojima je reper okupljao uspešne i slavne bile su vrlo popularne i svi su želeli pozivnicu, a navodno su se neretko završavale orgijama.


Mnogo svetskih zvezda iz raznih oblasti prisustvovalo je ozloglašenim "belim žurkama", poput Leonarda Dikaprija, Sare Džesike Parker, Eštona Kučera, Dženifer Lopez i drugih, a Us Weekly sada piše da je među njima i proslavljeni glumac Denzel Vašington, koji je navodno jednom prilikom besan napustio provod.

Kako piše pomenuti list, oksarovac je jednom proveo celu noć na Kombsovoj zabavi sa svojom suprugom Poletom Vašington, a potom se posvađao s domaćinom.

 

Denzel Vašington sa suprugom Poletom na dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Denzel je vikao: "Ti nikoga ne poštuješ" – kaže izvor navodno blizak Vašingtonu. – On i Poleta su se provodili do zore, a onda su nešto videli i izleteli napolje.


Us Weekly piše i da su Kombsovi gosti znali kada je vreme da napuste zabavu pre nego što ona promeni svoj tok ako ne žele da učestvuju u seksualnim aktivnostima.


Devojke bi počele da skidaju odeću. To je bio signal ljudima da idu – tvrdi anonimni izvor, dok je drugi dodao:


Ono što se dešavalo pre dva izjutra je ništa u odnosu na ono što se događali u pet sati. Poznato je po tome što je bilo divlje. Na tim zabavama se moglo desiti bilo šta.

 

Čuvenim "belim žurkama" Pi Didija prisustvovao je sam holivudski kremfoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Denzel Vašington nikada nije pominjao javno zabave u organizaciji Pi Didija, ali komičar Brendon T. Džekson jednom prilikom na društvenim mrežama otkrio da mu je čuveni glumac dao savet da s tih žurki uvek ode "30 minuta pre nego što dođe đavo".

 

BONUS VIDEO

Ispovest slavnog argentinskog glumca