kako će reagovati?

Deceniju je starija od njega, mnogi kažu - kopija njegove majke! Najmlađi sin Dejvida i Viktorije Bekam pokazao devojku

Šuškalo se da su u vezi još od juna i da su se krili od javnosti 

NAJMLAĐI SIN VIKTORIJE BEKAM IMA NOVU DEVOJKU foto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Pariz je mesto gde je cela porodica Bekam provela poslednjih nekoliko dana, jer Viktorija ostvaruje svoje snove - na svetlo dana izašla je njena najnovija kolecija i to ni više ni manje nego na Nedelji mode u Parizu.

 

Kao i uvek najveću podršku dobila je od strane svog supruga Dejvida Bekama i sinova, Bruklin (25), Romea (22) i Kruza (19), a ovaj važan događaj nije propustila ni ćerka Harper Seven (13).

 

Kao što je bilo i očekivano Bruklinu se pridružila supruga Nikola Pelc, s kojom je kreatorka u veoma dobrim odnosima, iako nije od samog početka sve bilo bajno i sjajno.

Iznenađenje za sve bilo je pojavljivanje njihvog najmlađeg sina Kruza, koji je na reviju došao sa svojom devojkom, koja je, kako su strani mediji izvestili, od njega starija čak deset godina.

 

Oni su navodno od juna bili u vezi, a reč je o nemačko-brazilskoj kantautorki Džeki Apostel, navodi Dejli mejl. Oni su navodno, do sada svoju vezu krili od javnosti.

Prate se na društvenim mrežama, ali još nisu objavili zajedničke fotografije, a zanosna brineta je posle revije označila kreatorku na Instagramu.

 

- Najlepša revija i najlepša haljina. Čestitam -  napisala je uz fotografije na kojima je u haljini koju je nosila na reviji. Mnogi su takođe primetili da Džeki, zbog svoje tamne kose i vitke građe, fizički mnogo liči na Viktoriju.

Viktorija je na Instagramu objavila fotografiju svog najmlađeg sina i njegove devojke, kojom im se zahvalila na podršci i potvrdila da podržava njihovu vezu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Bekamovi obožavaju da letuju na jednoj crnogorskoj plaži