sad je jasno

Ovo je i najvećim znalcima promaklo: Kejt Midlton kroz video poslala tajne poruke - otkrivaju kroz šta trenutno prolazi

Video koji je Kejt nedavno objavila obišao je svet za samo nekoliko sati. I dok su svi gledali kako izgleda i slušali šta priča, princeza je na neposredan način objasnila mnogo više nego što je rečima rekla 

TAJNE PORUKE IZ VIDEA KEJT MIDLTON foto: The Prince and Princess of Wales, Youtube Printscreen

Princeza od Velsa, Kejt Midlton prošla je kroz veoma težak i traumatičan period života. Samo mesec dana od kada se u javnosti pojavila vest o tome da kralj Čarls boluje od raka ceo svet potresla je činjica da se sa tom opakom bolešću bori i Kejt.

 

Meseci su prošli u oporavku, Kejt je bila podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji, a onda je posle mnogo vremena usledio video koji je za samo nekoliko sati obišao ceo svet.

 

U njemu je otkrila kako se oseća nakon što je borba sa rakom privedena kraju. Emotivne reči princeze uzburkale su svet, ali dok su svi gledali kako ona izgleda i slušali srcecepajuću priču retko ko je primetio da je ona poslala i neke poruke, koje nije morala da izgovori.

U prirodi je lek 

 

Kejt je istakla da je priroda veoma važna u njenom životu. Upravo zbog toga je video nastao u prirodi. Princeza je ranije govorila o 'moći prirode' u očuvanju svog zdravlja, a takođe je važna i emotivna podrška.

 

Važnost porodice


Porodica je uvek bila veoma važna za Kejt. Upravo u najtežim trenucima ona je bila oslonac vojvotkinje. Upravo kroz ovaj video, koji je sniman sa Vilijamom i decom, princom Džordžom, princezom Šarlot i princom Luijem - pokazuju razigran odnos i bezgraničnu ljubav koja joj je pomogla da se brzo oporavi od bolesti. Osim porodice, tu se pojavljuju i njeni roditelji, Kerol i Majkl Midlton, što govori o tome koliko joj i oni znače.

Vilijam kao njena najveća snaga


Od prvog trenutka kad je otkriveno da boluje od raka princ Vilijam je postao Kejtin najveći oslonac. Oni se u važnom trenutku oslanjaju jedno na drugo, smeju se, zrače pozitivnom energijom. Ovi nežni trenuci otkrivaju da je Vilijam bio velika podrška supruzi tokom borbe sa rakom. Kejt ga je nazvala svojim 'izvorom udobnosti i sigurnosti', a na snimku je prikazan kao njen stub snage.

 

KEJT JE NAJVEĆU PORDŠKU NAŠLA U PORODICI foto: The Prince and Princess of Wales, Youtube Printscreen

Posvećeno pokojnoj kraljici Elizabeti


Slične videe su pravili i kraljica Elizabeta i princ Filip. Dokumentovanje važnih porodičnih trenutaka mnoge su podsetile na najdugovečnijeg monahra, kao i Land Rover, koji Kejt vozi, što su mnogi protumačili kao još jedna počast kraljici Elizabeti.

 

Scena Kejt za volanom simbolizuje njenu novootkrivenu snagu i nezavisnost posle hemoterapije. Kroz ove suptilne, ali moćne poruke, Kejtin video ne samo da informiše javnost o njenom zdravlju, već ističe ključne aspekte njenog života.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanska monarhija na pomolu najveće krize