drama počinje

Brak pevačice traje nekoliko dana, a već je – sapunica: Nikad ne biste pogodili ko živi s njima i kome je ulaz zabranjen

Posle kraće veze popularna pevačica se udala za 10 godina starijeg turističkog vodiča, a čim se uselila u dom koji on deli s pastorkom pokupila je stvari njene majke i zabranila joj ulaz, tvrdi izvor. Da sve bude bizarnije – druga bivša im ne izlazi iz kuće.

Lana del Rej i Džeremi Dufren venčali su se posle samo nekoliko meseci vezefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka kantautorka Lana del Rej (39) pre nekoliko dana se udala za turističkog vodiča Džeremija Dufrena (49) nakon kraće veze, koju je par navodno počeo pre samo nekoliko meseci.


Oni su tek pre mesec dana potvrdli da su zaljubljeni, a mediji su pre nekoliko dana javili da su oni organizovali romantično venčanje u Luizijani, gde Dufren živi i organizuje razgledanje aligatora u močvari njegovim brodom.


Nakon vesti da se Dufren oženio jednom od najvećih muzičkih zvezda na planeti oglasila se Keli Velš (45), kojom je on bio veren 12 godina i istakla da je šokirana, ali je podržala ovaj brak.

Lana del Rej uklanja tragove bivših ljubavi njenog muža


Muž Lane del Rej bio je najpre u braku sa Đinom, s kojom je dobio troje dece, a potom stupio u vezu s Keli, devojkom s kojom je bio u srednjoj školi.

 

Lana del Rej i Džeremi Dufren 2019. godinefoto: honeymoon/Instagram

Oni su potom počeli da žive zajedno i verili se, a zatim raskinuli posle 12 godine vereničkog života. Kelina ćerka iz ranije veze, koju je Dufren podizao kao sopstveno dete, nastavila je da živi s njim i nekadašnji par je održavao prijateljske odnose. Međutim...


Kako piše Daily Mail, Lana del Rej i Dufren su spakovali sve Keline stvari koje su ostale u kući nakon što se iselila, "uključujući njene kristale, koji čuvaju njenu energiju", a potom su joj zabranili da ih obilazi.


Kelina ćerka Alana još uvek živi sa Džeremijem, kog smatra svojim ocem. Iako je on nikada nije usvojio – kaže neimenovana osoba. – Posebno je zbunjujuće to što je Džeremijeva bivša žena Đina stalno u kući sa svojim novim mužem. Oni su jedna velika, spojena porodica.

 

Lana del Rej i Džeremi Dufren zvanično su se u javnosti pojavili kao par tek mesec dana pre svog iznenadnog venčanjafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


– Tako da to što Keli nije dozvoljeno da dolazi nema smisla. Džeremi je rekao da je Lana ljubomorna zbog njihove duge prošlosti. Kada se uselila u kuću, skupila je sve Keline stvari i stavila ih u ostavu – otkriva izvor.

Lana je posebno želela da se oslobodi Kelinih kristala. Rekla je Džeremiju da oni čuvaju toliko njene energije da ih žali van. Želi da započnu novi život bez delića njegove prošlosti, naročito jer se radi o bivšoj s kojom je proveo više od decenije.

 

Pogledajte kako je izgledalo venčanje Lane del Rej.


Kako su se zavoleli Lana del Rej i Džeremi Dufren?

 

Kantautorka je 2019. pevačica na Fejsbuku podelila fotografije s Dufrenovog broda i pomenula ga, a tada je razgledala prirodu sa svojim prijateljima. 

 

Džeremi svojim brodovima organizuje turističke izlete i imao je priliku da predstavi čarobni svet aligatora mnogim zvezdama, uključujući Kejt Hadson, Glena Pauela i Emu Roberts.


Džeremi i Lana su počeli komunikaciju 2019. i nikada je nisu prekinuli – kaže osoba upućena u odnos para. – U jednom trenutku mu je poslala poruku preko neke društvene mreže i rekla mu da je napravila pauzu, ali da on može da je pozove kad god poželi.

To je bilo dok je bio veren s Keli. Lana je znala da je veren. On je bio vrlo iskren kada se radi o tome i objavljivao je fotografije Keli i klinaca na mrežama – kaže anonimni izvor.
 

BONUS VIDEO

Mirka Vasiljević: Umem da budem ljubomorna žena