lepa kao san

Čik pogodite kome je Monika Beluči postala kuma! Italijanska diva s novim dečkom uveličala slavlje poznatom paru

Italijanska gracija danas puni 60 godina, a proteklog vikenda je sa svojim  emotivnim partnerom i čuvenim režiserom Timom Bartonom prisustvovala tuđem slavlju, na kom je imala posebnu ulogu.

Pojavila se sa svojim momkomfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Venčanje fudbalske zvezde Đanluiđija Bufona i njegove dugogodišnje partnerke Ilarije D'Amiko bilo je jedno od najiščekivanijih događaja u svetu sporta i mode.

 

Ova spektakularna ceremonija održana je u prelepoj atmosferi, a kao kuma mladencima bila je ne samo prijateljica, već i svetski poznata glumica Monika Beluči.

 

Njen dolazak doneo je poseban šarm ovom posebnom danu, a njena elegancija i harizma dodatno su obogatili trenutak.

 

Ovo je već drugi put da je poznati fudbaler izgovorio "sudbonosno da", a venčanje je bilo obeleženo intimnom atmosferom, gde su najbliži prijatelji i porodica došli da proslave ljubav i zajednički put ovog glamuroznog para.

 

Bivša zvezda Juventusa ovim činom krunisala je ljubav sa slavnom TV voditeljkom nakon 7 godina veze.

 

Na prelepoj ceremoniji održanoj u Toskani okupio se sam krem italijanskog društva , a kao kuma Monika je igrala ključnu ulogu, pružajući podršku i ljubav mladenicima dok su razmenjivali zavete.

 

Belučijeva je na zabavu došla ruku pod ruku sa svojim partnerom poznatim ilustratorom i producentom Timom Bartonom.

 

Najlepša žena sveta poznata je po svom elegantnom i svedenom stilu, te se i ovom prilikom opredelila za sebi omiljenu odevnu kombinaciju; u pitanju su trendi bela košulja sa visokom kragnom i izrezom na dekolteu, duboke crne pantalone i sako.

 

Barton je pak u svom stilu obukao košulju sa printom, preko koje je odenuo klasično crno odelo i na taj način ispratio paletu svoje lepše polovine. Iako se često komentariše kako je Tim isuviše "ružan" za ženu poput Monike, čini se da slavni par za to ne haje, već uživaju u svojoj ljubavi.

 

Čuvena "Malena" još uvek nije okačila nijednu fotku sa venčanja, ali su na društvenim mrežama ipak osvanule slike i snimci na kojima se vidi da je kuma bila sjajno raspoložena.

 

Monika je kumovala slavnom paru na zahtev mlade, koja je Belučijevoj dugogodišnja i bliska prijateljica.

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Sloboda Mićalović o dolasku Monike Beluči