prognoza

Za jedan znak konačno stiže – finansijska stabilnost: 4 horoskopska znaka kojima pomračenje sunca u Vagi donosi preokret

Predstojeća eklipsa mogla bi da promeni život određenim znakovima Zodijaka, kojima se od 2. oktobra menjaju prioriteti i naklonost zvezda.

Pomračenje sunca u Vagi nastupa 2. oktobra i donosi radikale obrte i promenu fokusa.foto: Shutterstock / illstudio


Tokom predstojećeg pomračenja sunca u Vagi, Univerzum nas poziva da sebe zamislimo kao potpuno novu, hrabru, briljantnu osobu! To ne znači da nešto nije u redu s vašom prethodnom verzijom.


Posmatrajte to više kao nadogradnju sistema, a upravo se u tome krije magija pomračenja.


U astrologiji, pomračenja su povezana s transformacijom i potencijalom za ličnu evoluciju, često radikalnu, a predstojeće pomračenje sunca u Vagi 2. oktobra ima potencijal da nas katapultira u narednu epizodu života. Dobro razmislite o tome šta je vaš cilj, kakav novi početak želeti i za kakve se obrte spremni.

Koji znakovi će imati sreće od pomračenja Sunca u Vagi?

 

Prema prognozama astrologa, četiri horoskopska znaka posebno bi mogla da osete boljitak nakon ove eklipse.

 

  • Blizanci

 

Blizanci, budite otvoreni i pustite inspiraciji da dođe do vas.foto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Ovo pomračenje pokreće stvari koje životu daju više boja: romansu, zabavu i dramu kao poseban začin! Pošto se Vaga povezuje s ravnotežom, primetićete da ćete dati prioritet stvarima koje ste pomalo zapostavili u proteklom periodu, poput flertovanja, seksa, radovanja sitnicama, hobijima...


Savet: Budite otvoreni i pustite inspiraciji da dođe do vas.

 

  • Devica

 

Device treba da obrate više pažnje kad se priča o paramafoto: Shutterstock

Pred pripadnicima horoskopskog znaka Device je potpuna obnova, kako sebe, tako i svojih stavova i pogleda na materijalno.


Imaćete priliku da uspostavite kontrolu nad finansijama za kojom ste toliko čeznuli, možda da poboljšate svoje prihode ili da ulažete mudrije. Ipak, nije sve samo u materijalnom, jer ljudi rođeni u znaku Devica tokom ovog pomračenja mogu da pojačaju svoje samopouzdanje, prepoznaju spstvene vrednosti i uplove u vreme istinske harmonije sa samim sobom.


Savet: Pažljivo slušajte ljude koji vam pričaju o novcu, budite vrlo oprezni u interakcijama.

  • Strelac

 

Možda nastupa pomračenje sunca, ali se Strelčevima osvetljava i jasnije vidi društvena strana životafoto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Tokom narednog solarnog pomračenja u Vagi, odnosi Strelčeva s prijateljima mogu li bi da budu jasniji. Vreme je da zaista procenite ljude s kojima provodite vreme, imajući na umu da oni mogu da budu vaša najveća podrška ili pritajeni neprijatelji.


Ovo je period za povlačenje rganica, kada biste mogli da zauvek kažete "zbogom" onima koji vam rade o glavi dok vam se smešaju dobronamerno u lice, ili da ojačate svoje veze sa onima u okruženju koji vam zaista žele samo najbolje. Nije neophodno ni raskidanje veza: ako mislite da je prijateljstvo vredno čuvanja, samo pričajte otvoreno o negativnostima koje ste primetili.


Savet: Budite otvoreni za nova poznanstva, ali ne otkrivajte odmah sve o sebi. Znamo da je teško, dragi Strelčevi, ali je i neophodno!

 

  • Vodolija

 

Vodolijama su planete naklonjenefoto: Shutterstock/Anna Mente

Predstojeće pomračenje sunca ticaće se i širenja horizonata, a pripadnici horoskopskog znaka Vodolije će prestati da igraju na sitno. Došao je momenat da odbacite stege i srušite granice! Jer, znajte, ravnoteža se pomera u vašu korist!


Sreća će vam biti naklonjena, pa imate mnogo razloga za optimizam ako želite da se okušate u nečemu novom, od toga da promenite posao do sitnica poput upisivanja na neki kurs, hobi i sl. Prilika za učenje je sjajna.


Savet: Ako ste planirali neko putovanje, sad je odličan trenutak.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Astro strategija dobitnika igara na sreću