veliki dan

Mandin i Anjin sin slavi 18. rođendan: Glumica podelila fotografiju koja će vas i rastužiti i raznežiti

Na današnji dan pre 18 godina pokojni glumac dobio je svoje četvrto dete, a njegova supruga i jedna od najpopularnijih domaćih glumica tim povodom je objavila emotivan portret iz njihovih dana sreće.

Anastasia Mandić je jedna od miljenica publike, kao što je bio i njen obožavani suprug Milorad Mandić Mandafoto: Zorana Jevtić, Ana Paunković, Kurir

Glumica Anastasia Anja Mandić aktivna je na društvenoj mreži Instagram, gde povremeno deli porodične uspomene koje nas podsećaju na Milorada Mandića Mandu, njenog pokojnog supruga i jednog od najvoljenijih glumaca srpske scene.


Danas je za to imala divan povod – 18. rođendan njihovog sina.


Anja je objavila staru fotografiju na kojoj su Manda i ona nasmejani i zagrljeni i napisala:


Na današnji dan ovaj momak i ova devojka postali su roditelji. Srećan ostao, Andrija! Kad pre 18!

 

Najmlađi Mandin sin

 

Obožavani Manda ostavio je iza sebe veliku porodicu. U prvom braku, sa Ksenijom Sonjom Burzan, dobio je Marka, Mariju i Filipa, a zatim je sa svojom drugom suprugom i glumicom Anjom Mandić dobio i sina Andriju.

 

Mandin najmlađi sin veoma mlad je doživeo nezamislimo težak udarac – bio je u gledalištu na predstavi "Petar Pan" u Ustanovi kulture "Vuk Karadžić", u trenutku kada je njegov otac doživeo srčani udar. Od njega je potom i preminuo tog tužnog juna 2016.

 


– Bila sam jako uplašena kad sam shvatila da moram od tog trenutka sve sama sa sinom. On je bio sa mnom u publici kada je Manda doživeo srčani udar i sve je video. Tako da sam imala dupli zadatak – da nađemo moj kolosek i uporedo da pratim Andriju – ispričala je Anja svojevremeno u emisiji "Balkanskom ulilcom".

 

BONUS VIDEO

Sećanje Olge Odanović na Mandu