šta mislite?

Srbi su oduševljeni, a oni? Evo šta glumci iz "Igre sudbine" zapravo misle o Koraimi Tores

Koraima Tores specijalna je gošća u seriji "Igra sudbine" i tim povodom boravi u Beogradu.

Koraima Tores na konferenciji za medije u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Koraima Tores proslavljena je širom sveta po telenoveli "Kasandra", gde je odigrala lik istoimene junakinje, koju su na ovim prostorima, naprosto, obožavali.

 

Kasandra iz istoimene serije stigla je u Beograd u nedelju, 22. septembra, kako bi se priključila ekipi popularne serije "Igra sudbine" kao specijalna gošća i odmah je podelila kako uživa u specijalitetima domaće kuhinje.

 

Već danima se priča o Koraiminom boravku u Beogradu, ali ostaje da se vidi kako su na nju reagovali glumci iz "Igre sudbine" i šta imaju da kažu o glumici.

 

Za domaće medije su zvezde ovog ostvarenja ispričali šta misle o čuvenoj Kasandri i kako im je bilo da sa njom sarađuju.

 

Luka Raco

 

Luka Raco je oduševljen energijom Koraime Toresfoto: Instagram / luka_raco


Moram priznati da je Koraima divna i srdačna osoba. Od prvog momenta kad je došla na set kada smo je upoznali, oduševila me je toplinom i iskrenošću. Najviše me je impresioniralo to koliko je otvorena i koliko sa ljubavlju prilazi ljudima. Grli ih kada ih upozna, što zaista na neki način stvori osećaj bliskosti sa njom iako se tek upoznala sa svim ljudima koji učestvuju na ovom projektu. Ima neku zaraznu energiju, nasmejana je, vesela stalno, što ja prilično cenim kod ljudi i to bih morao da istaknem. Sama saradnja sa njom je bila predivna. Jedno veliko iskustvo i hvala produkciji što su nam omogućili da je upoznamo i da radimo sa njom — ispričao je glumac za Blic.

 

Dragana Mićalović

 

Dragana nije delila kadar s Koraimom, ali imala je priliku da s njom provodi vremefoto: M.M./ATAImages

Predivna je. Puna ljubavi, radosti… Ko god je želeo od ekipe da popriča sa njom, srčano ie prihvatila razgovor. Ona je definitivno sećanje na najbežbrizniji period života i mislim da je velika stvar ovo što je produkcija uradila. Kasandra je oličenje, prva asocijacija telenovela i sapunica – priča Dragana Mićalović.

 

Bonus video

Koraima Tores upravo je sletela na beogradski aerodrom