čudno...?

Tad su bili veoma bliski: Bizaran nadimak kojim je Elen Dedeženeres javno nazvala posrnulog mogula ne ide joj u korist

Elen Dedženeres i Paf Dedi bili su u sjajnim odnosima, a sada se fragmenti tog prijateljstva javno dele na društvenim mrežama.

Paf Dedi u emisiji Elen Dedženeresfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američki reper Šon Kombs, poznatiji pod pseudonimima Pi Didi, Didi i Paf Dedi, uhapšen je nedavno u Njujorku i trenutno se suočava s nizom uznemirujućih i gnusnih optužbi.

 

Njegove žurke za slavne ličnosti ovih dana su velika tema u svetskim medijima, a za njih su vezane brojne misterije i teorije. Mnoge slavne ličnosti koji su bili deo tih žurki sada su pod lupom javnosti zbog odnosa sa Kombsom, a među njima je i voditeljka Elen Dedženeres.

 

Na društvenim mrežama dele se isečci i snimci iz emisije Elen Dedženeres u kojoj je Didi gostovao pre nekoliko godina, gde njih dvoje misteriozno ćaskaju o žurki na kojoj će oboje biti, a oni su bili izuzetno bliski

 

.

U tom svetlu se pojavio i pomalo čudan nadimak koji je Elen imala za Didija. Naime, u njenom tvitu iz 2016. godine, koji ovih dana kruži po Iksu, ona je Didija nazvala — u slobodnom prevodu — Mazuljko MekUšuškanko (u originalu Cuddle McSnugglestuff).

 

Tako ga je nazvala kad mu je javno čestitala rođendan pre 8 godina.

 

Srećan rođendan, Pi Didi, Paf Dedi, Šone Kombs, ili, kako ga ja zovem, Mazuljko MekUšuškanko. Ne morate da znate zbog čega — napisala je ona tad.

 

 

Nekima je prilično čudno što naziva ovakvim nadimkom muzičkog mogula, koji se sad nalazi u njujorškom zatvoru nakon optužbi za seks trafiking i reketiranje.

 

Ovde sam da prokomentarišem pre nego što bude obrisano — napisao je jedan korisnik Iksa, a fanovima je takođe ovakav nadimak jeziv jer je Kombsova bivša devojka Kesi Ventura, uz nekoliko drugih osoba, optužila otvoreno posrnulog mogula za silovanje i seksualne napade.

 

Paf Dedi prilikom gostovanja u Eleninoj emisijifoto: Page Six/YouTube Printscreen

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Reper zabrinuo fanove