poput princeze

U šatoru, kraj močvare, okruženi aligatorima: Venčanje Lane del Rej je sve samo ne tipična bogataška svadba

Posle samo nekoliko meseci veze, popularna muzičarka rekla je juče "da" 10 godina starijem muškarcu koji vodi običan život bez glamura, a njihovo venčanje definitivno nije poput onih koje je imala, recimo, Lanina koleginica Dženifer Lopez. I jednostavno je blistala!

Lana del Rej udala se za Džeremija Dufrena, s kojim je u vezi tek nekoliko mesecifoto: Anna KURTH / AFP / Profimedia

Američka kantautorka Lana del Rej (39), jedna od muzičarki koje su obeležile proteklu deceniju, udala se juče za svog dečka Džeremija Dufrena (49) nakon kraće veze.


Superzvezda savremene muzike i misteriozni muškarac koji organizuje ture za razgledanje aligatora rekli su "da" u Luizijani, pored močvare kraj koje Dufren radi u Del Alemandsu, koji je poznat i kao "prestonica somova u univerzumu".


Sudeći po snimcima koji su dospeli do javnosti, Lana del Rej, čije je pravo ime Elizabet Vulridž Grant, stigla je do oltara u pratnji svog oca Roberta Granta, noseći bidermajer, a izgledala je zanosno u beloj venčanici i kose podignute u konjski rep i prebačene preko ramena.

Pevačica i kompozitorka je nosila klasičnu venčanu haljinu balskog kroja i sa kraćim šlepom, dok je njen suprug odabrao crno odelo, belu košulju i braon kožne cipele.

Nakon što su razmenili zavete, mladenci su prošli pored Dufrenovih čamaca i cvetne dekoracije i održali prijem duž gradske luke, na kojoj su bili postavljeni masivni šatori i brojni stolovi.

Ljubav Lane del Rej i kapetana broda koji obožava aligatore


Vest o udaji Lane del Rej stiže nam samo nekoliko meseci nakon što je otkriveno da je ona u vezi sa Džeremijem Dufrenom, kog navodno poznaje još od 2019. godine. Još tada je pevačica na Fejsbuku podelila fotografije s njegovog broda i pomenula ga, a tada je razgledala prirodu sa svojim prijateljima.

 

Lana del Rej i Džeremi Dufren 2019. godinefoto: honeymoon/Instagram

Džeremi svojim brodovima organizuje turističke izlete i imao je priliku da predstavi čarobni svet aligatora mnogim zvezdama, uključujući Kejt Hadson, Glena Pauela i Emu Roberts.


Koliko je poznato, Lanin suprug je stariji od nje, iza sebe ima jedan brak i otac je troje dece.


Kantautorka je sve iznenadila kada je u maju 2024. objavila fotografiju za koju je pozirala s bratom i svojom sestrom, uz opis:


Porodica s mojim momkom.

 


Potom su viđeni u avgustu ove godine kako se drže za ruke u Engleskoj, a ranije ovog meseca su zajedno bili gosti na jednom venčanju.

 

Lana del Rej i Džeremi Dufren na nedavnom venčanju u Njujorkufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Privatni život Lane del Rej

 

Pevačica iza sebe ima veze sa škotskim kolegom Barijem Džejmsom O'Nilom, italijanskim fotografom Frančeskom Karocinijem, reperom Dži Izijem, policajcem Šonom Larkinom, muzičarima Klejtonom Džonsonom i Evanom Vinikerom...


Bogatstvo Lane del Rej procenjeno je na 30 miliona dolara, a ćerka je Roberta Granta, uspešnog biznismena čije kompanije vode oko 1.600 sajtova i 8.000 domena. Njenog oca često u medijima nazivaju "tatom nepotizma", zbog toga što su njegova deca imala mnogo prednosti zahvaljujući ogromnom porodičnom imetku, a on je jednom prilikom istakao da mu je ovaj nadimak simpatičan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Srpske pesme na svadbi norveške princeze